Connect with us
Advertisement

ΜΠΑΣΚΕΤ

O ΜακΜακλάνγκ χάρισε… μυθικό σόου! (video)

 

Ο 24χρονος γκαρντ των Φιλαδέλφια Σίξερς έδωσε ένα αδιανόητο σόου στο διαγωνισμό καρφωμάτων, κερδίζοντας τον αντίστοιχο τίτλο στο “Salt Lake City”.

Ο διαγωνισμός καρφωμάτων στο All-Star Game του “μαγικού κόσμου” του ΝΒΑ ανέκαθεν ήταν πολύ ενδιαφέρον, με τον Μακ ΜακΚλάνγκ να κερδίζει το σόου αυτό, θυμίζοντας… εποχές Άαρον Γκόρντον και Ζακ Λαβίν (All-Star Game 2016).

Τι και αν έχει ύψος 1,88 μέτρα και έχει αγωνιστεί σε ελάχιστα παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη; Ο γκαρντ των Φιλαδέλφια Σίξερς, Μακ ΜακΚλάνγκ, που αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί λόγω των καρφωμάτων του στο Λύκειο, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και κέρδισε το φετινό διαγωνισμό καρφωμάτων.

Ο 24χρονος γκαρντ ξεσήκωσε την “Vivint Arena” με τις τέσσερις προσπάθειές του, εκ των οποίων οι τρεις βαθμολογήθηκαν μόνο με “δεκάρια”. Οι κριτές (Καρλ Μαλόουν, Ντομινίκ Ουίλκινς, Τζαμάλ Κρόφορντ, Χάρολντ Μάινερ και Λίζα Λέσλι) και το κοινό στο γήπεδο των Γιούτα Τζαζ απόλαυσαν ένα από τα θεαματικότερα καρφώματα των τελευταίων ετών και ο ΜακΚλάνγκ παρέλαβε το βραβείο από τα χέρια του “μύθου” της Λίγκα, Τζούλιους Έρβινγκ. 

Στον τελικό, ο αθλητής των Σίξερς κέρδισε τον Τρέι Μέρφι ΙΙΙ των Νιού Όρλεαν Πέλικανς, ενώ ο Τζέρικο Σιμς των Νιού Γιόρκ Νικς και ο Κένιον Μάρτιν Τζούνιορ των Χιούστον Ρόκετς αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο. //

Δείτε το βίντεο από το διαγωνισμό καρφωμάτων στο All-Star Game:

Περισσότερα

Click to comment

Trending