Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Χιρόνα ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μπιλμπάο – Χιρόνα προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπιλμπάο – Χιρόνα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπιλμπάο – Χιρόνα προγνωστικά

  • «Σαν Μαμές» (53.331), Μπιλμπάο.
  • Διαιτητής: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ Μαρτίνεθ.
  • Πρώτος γύρος: Χιρόνα – Μπιλμπάο 1-1.
  • Οι δύο ομάδες μετρούν από τρεις νίκες η καθεμία και μία ισοπαλία στις επτά μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το goal/goal.

Ρεπορτάζ Μπιλμπάο

Δεν ήταν σε καλή μέρα κόντρα στην ουραγό Αλμερία κι έχασε μεγάλη ευκαιρία να πιάσει την Ατλέτικο στην 4η θέση. Σε ένα ματς που είχε τον πρώτο λόγο αλλά δεν κυριάρχησε όπως θα ήθελε, ειδικά μετά την κόκκινη των γηπεδούχων στο 53’, η Μπιλμπάο «κόλλησε» στο μηδέν και τελικά συμβιβάστηκε με τη λευκή ισοπαλία. Έτσι έφτασε τους 46 βαθμούς, και μετά τη νίκη των «ροχιμπλάνκος» μπαίνει στην αποψινή αναμέτρηση στο -5 από την τετράδα.

Stat attack: Μετρά μία ήττα στα τελευταία 20 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός το δίδυμο Ερέρα-Βιβιάν, ενώ οι Νίκο Γουίλιαμς και Γκουρουθέτα είναι αμφίβολοι αλλά με αρκετές πιθανότητες να αγωνιστούν.         

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σιμόν – Ντε Μάρκος, Γεράι, Παρέδες, Μπερσίτσε – Ρουίθ ντε Γκαλαρέτα, Βέσγκα – Ι. Γουίλιαμς, Σανθέτ, Ν. Γουίλιαμς – Γκουρουθέτα.

Ρεπορτάζ Χιρόνα

Κατέρρευσε στο σημαντικότερο και δυσκολότερο ματς της σεζόν, χάνοντας εύκολα με 4-0 από τη Ρεάλ στο «Μπερναμπέου». Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να γίνει απειλητική, ούτε να περιορίσει την τρομερή επιθετική γραμμή των Μαδριλένων και ειδικότερα τους Βινίσιους και Μπέλινγχαμ. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 6’ κι έδωσε δύο ασίστ, ο δεύτερος πέτυχε τα δύο επόμενα γκολ (35’, 54’), ενώ το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Ροντρίγκο στο 61’. Οι Καταλανοί παρέμειναν στη δεύτερη θέση κι έμειναν στο -5 από την κορυφή, ενώ η Μπαρτσελόνα με τη νίκη της σε αυτή την αγωνιστική μείωσε τη διαφορά στους δύο βαθμούς.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 3,5.

Απουσίες: Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Βίγια, Νταβίντ Λόπεθ και Ρόκα αλλά κι ο τιμωρημένος Κόουτο, ενώ ο Ντόβμπικ είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκαζανίγκα – Α. Μαρτίνεθ, Ε. Γκαρθία, Χουάνπε, Γκουτιέρεθ – Μαρτίν, Α. Γκαρθία – Τσιχάνκοφ, Πόρτου, Σάβιο – Ντόβμπικ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπιλμπάο – Χιρόνα προγνωστικά

Η Χιρόνα δείχνει να χάνει λίγο τη δυναμική της, ελέω τραυματισμών και δύσκολου προγράμματος. Καλείται να δείξει στο Μπιλμπάο ότι διαθέτει ακόμα βενζίνη στο ντεπόζιτο, την στιγμή που τα «λιοντάρια» του Βαλβέρδε διανύουν εξαιρετική σεζόν. Εντός έδρας η Μπιλμπάο δεν χάνει συχνά βαθμούς και παίζει επιθετικά, ενώ κι η Χιρόνα είναι μια ομάδα που πρώτα κοιτά το σκοράρισμα και μετά την άμυνα. Θα πάρουμε το combo 1Χ & goal/goal στο 2.00 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending