Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον Τούρκο στο 1.87 #Kouros

Προγνωστικά

Ο #Kouros έχει προγνωστικά από την αναμέτρηση της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με έμφαση στα ειδικά παικτών!

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Ευρωπαϊκή εβδομάδα και αυτή που διανύουμε και έχω κρατήσει ένα ειδικό στοίχημα απ’ την αναμέτρηση της Ίντερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στα σημερινά προγνωστικά.

Προγνωστικά Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ενδιαφέρον ματς στο «Μεάτσα», ανάμεσα σε Ίντερ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο ομάδες που δείχνουν καλό πρόσωπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο και έχουν στόχο να πάνε και ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Στα μάτια μου πρόκειται για ένα αρκετά μοιρασμένο ζευγάρι, με τις αποδόσεις να το καταδεικνύουν. Σκέφτηκα το αμφίτερμα στην αναμέτρηση, όμως η εξαιρετική άμυνα της Ίντερ την φετινή περίοδο με κράτησε εν τέλει μακριά. Αντί αυτού, κράτησα ένα ειδικό στοίχημα.

Ο Τσαλχάνογλου είναι ένας ποδοσφαιριστής που αναλαμβάνει πολλές πρωτοβουλίες τόσο δημιουργικά όσο και εκτελεστικά. Επίσης είναι ο βασικός εκτελεστής των φάουλ και των πέναλτι της ομάδας του. Σε μια αναμέτρηση που περιμένω οι γηπεδούχοι να έχουν αρκετή ώρα την μπάλα στα πόδια τους, περιμένω να βρει μια τελική στην εστία και να μας πληρώσει το 1.87 της Stoiximan.

Με τον Τούρκο στο 1.87ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Με τον Τούρκο στο 1.87

Ειδικό
22:00

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Τσαλχάνογλου over 0,5 προσπάθεια στην εστία

1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending