Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Επιβάλλεται να αλλάξει πρόσωπο

 

Χωρίς τον τιμωρημένο Μύγα στο “Βικελίδης” με τον Άρη

Πολύ κακή ήττα αυτή από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό, για τον Βόλο που το τονίζουμε και πάλι: ΈΜΠΛΕΞΕ!

Το θέμα είναι όμως τι θα γίνει από εδώ και πέρα, το πως μπορεί και βέβαια αν μπορεί η ομάδα να αλλάξει αγωνιστική συμπεριφορά, να αλλάξει πρόσωπο.

Το φινάλε του πρωταθλήματος και εννοείται τα play-out θα είναι δραματικά για τον Βόλο, που θα παλέψει για την επιβίωσή του!

Κάθε βαθμός που κερδίζεται θα είναι χρυσάφι, αντίθετα κάθε βαθμός που χάνεται ίσως αποδειχτεί μοιραίος στο “ταμείο”, στο έλος της ημέρας.

Ο Βόλος λοιπόν πρέπει να αλλάξει εικόνα, να αλλάξει πρόσωπο. Για να συμβεί αυτό όμως θα πρέπει να αλλάξουν… πρόσωπα στην κυανέρυθρη 11αδα.

Η ομάδα δεν “τραβάει”…

Ο Άνχελ Λόπεθ στην προσπάθειά του να την φρεσκάρει, μάλλον την έχει μπερδέψει.

Βλέπουμε μία ομάδα χωρίς ξεκάθαρο πλάνο, μία ομάδα που δεν μπορεί να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί στο παιχνίδι της, μία ομάδα χωρίς πάθος, χωρίς ψυχή!

Κοινή διαπίστωση…

Μάλλον ήρθε η ώρα να αναλάβουν οι “παλιοσειρές” της, αυτοί που την οδήγησαν στην μεγαλύτερη επιτυχία της, με την είσοδο στα περσινά play – off, αυτοί που ήταν εκεί σε μεγάλες νίκες – υπερβάσεις.

Ο αρχηγός Τάσος Τσοκάνης μοιάζει σαν θηρίο στο κλουβί έτσι παροπλισμένος που είναι στον πάγκο, ενώ και τα λιγοστά λεπτά που παίζει και ο Ζαν Μπαριέντος τον έχουν βγάλει στην ουσία εκτός παιχνιδιού.

Ερωτηματικό η μη χρησιμοποίηση του έμπειρου και εκ των ηγετικών φυσιογνωμιών της ομάδας Λούνα, ενώ δεν ξέρει κανείς γιατί δεν παίζει ο Σιέλης…

Όλοι αυτοί μέσα στην 11αδα ίσως να μπορέσουν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, τώρα που η μπάλα “καίει”.

Τώρα που ο κάθε πόντος μετρά…

Και το λιγότερο που περιμένει κανείς από τις “παλιοσειρές” είναι ο εγωισμός, ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς, είναι το πληγωμένο “εγώ” όχι το δικό τους, αλλά της ομάδας, γιατί έχουν αποδείξει ότι την ομάδα την βάζουν πάνω από το “εγώ” τους.

Ο Άνχελ Λόπεθ έχει να επιλέξει λοιπόν έναν μονόδρομο στην ουσία, από την στιγμή που για να αλλάξει η εικόνα πρέπει να αλλάξουν και τα πρόσωπα, μιας και οι επιλογές του δεν τον έχουν δικαιώσει.

Χρόνος υπάρχει, ο Βόλος δεν πρέπει να τα παρατήσει, όντως το έχει κάνει δύσκολο, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο!

Εκτός ο Μύγας

Η επόμενη αγωνιστική θέλει τους κυανέρυθρους να αντιμετωπίζουν στο “Βικελίδης” τον ανεβασμένο Άρη, που μπορεί να ζει και να αναπνέει για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όμως δεν θέλει να κάνει άλλες γκέλες όπως αυτή με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βόλος στο παιχνίδι της Θεσσαλονίκης θα έχει σίγουρα μια απουσία, αυτή του Μύγα που συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την μία αγωνιστική της ποινής του, στο συγκεκριμένο ματς.

Trending