Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στενεύει ο κλοιός για τη Μαρσέιγ #Bats

Τέσσερις επιλογές σε Europa και Conference League έχει σήμερα ο #Bats, με έμφαση στα γκολ.

Σε Γαλλία και Γερμανία ταξιδεύουμε για τα προγνωστικά της Πέμπτης, με τη φάση των «16» των δύο ευρωπαϊκών διοργανώσεων να πλησιάζει.

Προγνωστικά: Ρεν – Μίλαν

Το 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει πολλές ελπίδες στη Ρεν, στην προσπάθεια πρόκρισης κόντρα στη Μίλαν. Η ιταλική ομάδα έκανε εξαιρετική εμφάνιση την προηγούμενη Πέμπτη, όμως δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Απογοήτευσε με το 4-2 από τη Μόντσα και έδειξε ότι εξακολουθεί να έχει μεγάλα θέματα στην άμυνα, τα οποία γίνονται ακόμα πιο ορατά σε εκτός έδρας αναμετρήσεις. Αντιθέτως, η Ρεν ήταν εξαιρετική την Κυριακή και κέρδισε με 3-1 την Κλερμόν, στέλνοντας στους «ροσονέρι» το μήνυμα πως δε θα πέσει αμαχητί. Εντός έδρας παίζει επιθετικά, πόσο μάλλον απόψε που χρειάζεται πολλά γκολ, οπότε γενικώς το ματς θα ανοίξει από νωρίς. Όλα οδηγούν στο over 2,5 με απόδοση 1.99 στη Novibet.

Φράιμπουργκ – Λανς

Μόνο ξεκάθαρα δεν έγιναν τα πράγματα μετά το πρώτο ματς μεταξύ της Λανς και της Φράιμπουργκ, σε ένα έτσι κι αλλιώς αμφίρροπο ζευγάρι. Η λευκή ισοπαλία στη Γαλλία δίνει ελαφρύ προβάδισμα στην πλευρά των Γερμανών λόγω έδρας. Αμφότερες οι ομάδες πάντως ψάχνουν το γκολ και θα το κάνουν και απόψε, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League. Στο «Europa-Park» η Φράιμπουργκ σκοράρει πάντα, και λόγω του πιο ανοιχτού και επιθετικού στυλ παιχνιδιού της είναι και πιο ευάλωτη αμυντικά. Έχει την ποιότητα να εκμεταλλευτεί τα κενά η Λανς και να βρει κι αυτή δίχτυα, οπότε αξίζει η επιλογή του goal/goal στο 1.75 της Betsson.

Προγνωστικά: Μαρσέιγ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Επτά σερί ματς χωρίς νίκη ήταν πολλά για τη Μαρσέιγ, με τη διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει για δεύτερη φορά στην σεζόν την αλλαγή προπονητή. Ο Γκατούζο αποτελεί παρελθόν και τη θέση του πήρε ο Γκασέ, ο οποίος είχε διωχτεί κακήν κακώς από την τεχνική ηγεσία της Ακτής Ελεφαντοστού. Μια σεζόν που το καλοκαίρι φαινόταν ότι θα ήταν η ευκαιρία των Μασσαλών να κάνουν μεγάλα πράγματα κατέληξε σε παταγώδη αποτυχία. Στόχος πλέον να βγει Ευρώπη και κυρίως να διακριθεί στο Europa League. Μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ να κάνει το πρώτο βήμα. Η ποιότητα της γαλλικής ομάδας είναι τέτοια που ακόμα και σε μια κακή περίοδο όπως αυτή που περνά τώρα, δύσκολα θα γκελάρει στο «Βελοντρόμ» απέναντι στους… ανενεργούς Ουκρανούς. Θα πάρουμε το combo 1 & over 1,5 στο 2.08 της Novibet.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ

Κλείνουμε με αναμέτρηση του Conference League, και πάλι στη Γερμανία. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης είχε τεράστια ευκαιρία να πάρει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στο Βέλγιο, καθώς όχι μόνο προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο δεκάλεπτο κόντρα στην Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, αλλά και όταν απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα στο 78’ (με το σκορ στο 2-2) δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης. Ακόμα κι έτσι έχει τον πρώτο λόγο κόντρα στην πρωτοπόρο της Pro League, κυρίως λόγω ποιότητας και εμπειρίας. Πάντως η ασταθής εικόνα της δε μας εμπνέει την εμπιστοσύνη, ειδικά κόντρα σε μια πολύ φορμαρισμένη και δυνατή επιθετικά ομάδα. Περιμένουμε, όπως και στο πρώτο παιχνίδι, υψηλό ρυθμό και δύο ημίχρονα γεμάτα δράση. Στο 1.82 της Stoiximan αξίζει η επιλογή του να μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending