Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εύκολο βράδυ για τη Λεβερκούζεν #Bats

προγνωστικά

Ο #Bats αναλύει το ματς Λεβερκούζεν – Μάιντζ και καταλήγει σε τρεις επιλογές που φτάνουν το 3.05.

Ποντάρισμα σε γκολ, τελικές αλλά και σκόρερ στα σημερινά προγνωστικά με τη Λεβερκούζεν να υποδέχεται τη Μάιντζ.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Περνώντας σχετικά εύκολα από την έδρα της Χάιντενχαϊμ με 2-1, η Λεβερκούζεν συνέχισε τις νίκες. Η ήττα της Μπάγερν από την Μπόχουμ αύξησε τη διαφορά τους στους οκτώ βαθμούς, και με νίκη σήμερα η Μπάγερ φτάνει το +11. Η διψήφια διαφορά δεν αποκλείεται να παραμείνει, δεδομένου ότι το Σάββατο η Μπάγερν υποδέχεται τη Λειψία. Οπότε το σύνολο του Αλόνσο μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο άγχος, αλλά ταυτόχρονα έχει την ευκαιρία να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ειδικά εντός έδρας, απέναντι στην προτελευταία της βαθμολογίας Μάιντζ.

Μοναδικό όπλο των φιλοξενούμενων είναι η σφιχτή άμυνα. Όπως φαντάζεται κανείς, θα «παρκάρουν το λεωφορείο» μπροστά στην εστία προσπαθώντας να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Ωστόσο, μοιάζει δύσκολο να αντέξουν την ασφυκτική πίεση της Λεβερκούζεν και τις αλλεπάλληλες επιθετικές της ενέργειες. Έχει πολλές λύσεις ο Αλόνσο και η ομάδα του δεν σταματά ποτέ να ψάχνει το γκολ, οπότε το over 2,5 της γηπεδούχου στο 2.07 της Fonbet και οι 19+ τελικές της στο 2.25 της Novibet είναι επιλογές με αξία. Στήριγμά μας κι ο φορμαρισμένος Αντλί, ο οποίος έχει αρχίσει να καθιερώνεται στη βασική εντεκάδα. Το να σκοράρει πληρώνει 3.05 στο Betshop.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
21:30

Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Λεβερκούζεν over 2,5

2.07
BET: 31 units
Ειδικό
21:30

Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Λεβερκούζεν 19+ προσπάθειες για γκολ

2.25
BET: 28 units
Σκόρερ
21:30

Λεβερκούζεν – Μάιντζ

Γκολ Αντλί

3.05
BET: 21 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending