Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ψαγμένα προγνωστικά: «Ξύπνησαν» οι Κρητικοί #Fidel

ψαγμένα προγνωστικά

«Καίγεται» ο ΠΑΣ Γιάννινα, ξεμπλόκαρε ο ΟΦΗ μετά από καιρό και ο #Fidel ποντάρει στο μεταξύ τους σε απόδοση 1.80.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Αφήνουμε πίσω μας την στήλη και τα ψαγμένα προγνωστικά του Σαββάτου και συνεχίζουμε κατευθείαν με το άρθρο της Κυριακής, το οποίο σαφέστατα και εμπεριέχει εκ νέου την αγαπημένη Stoiximan Super League. Αυτή τη φορά βέβαια, δίχως ομάδα του Big 4.

Σήμερα θα ασχοληθώ δύο ομάδες από τα χαμηλά στρώματα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, υποδέχεται τον ΟΦΗ. Κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα των Ιωαννίνων, στην μεγάλη μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Δεν έχουν το εύκολο γκολ οι γηπεδούχοι. Με τη Λαμία έχασαν πολλές ευκαιρίες, βρήκαν ένα τέρμα, αλλά εντέλει ηττήθηκαν με 4-1. Με τον Άρη έμειναν στο 0-0. Τουλάχιστον πήραν μία σπουδαία νίκη στην έδρα του Βόλου με 2-1 την περασμένη αγωνιστική, νίκη ανάσα. Όπως παρόμοια νίκη βρήκε και ο ΟΦΗ, εντός έδρας με 4-0 απέναντι στον Πανσερραϊκό, στο ντεμπούτο του Τραϊανού Δέλλα στην άκρη του πάγκου.

Ο ΟΦΗ δεν έχει κακή ομάδα, ωστόσο είχε θέμα στο πνευματικό κομμάτι. Πιθανώς να ξεμπλόκαρε μετά την τεσσάρα της Δευτέρας. Δεν βλέπω τους Κρητικούς να χάνουν στα Ιωάννινα, στηρίζω το Χ2 με over 0,5.

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Mon;o
16:30

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ

Χ2 & over 0,5

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending