Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδες, γκολ και combo έως 2.59 #Bats

Πέντε επιλογές από το κουπόνι της Κυριακής περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του #Bats.

Αρκετά ματς με ενδιαφέρον βρίσκουμε στο κυριακάτικο πρόγραμμα από Γαλλία, Ολλανδία, Γερμανία και Ισπανία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Τρεις ομάδες για μία θέση

Με τη ματσάρα της Λανς απέναντι στη Μονακό ξεκινάει η δράση στη Ligue 1 σήμερα. Στους 36 οι γηπεδούχοι, στους 38 οι φιλοξενούμενοι, με το μομέντουμ να είναι στο πλευρό της Λανς. Ωστόσο, ο αποκλεισμός από το Europa League σίγουρα θα αποτελέσει πλήγμα στην ψυχολογία των παικτών του Εζ και η αντίδραση είναι αναγκαία. Η Μονακό από την άλλη παρουσιάζει αστάθεια τον τελευταίο καιρό και παρότι επιθετικά δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πληρώνει τα αμυντικά της λάθη. Σπάνια οι μεταξύ τους αναμετρήσεις δεν ανοίγουν, όπως συνέβη άλλωστε στον πρώτο γύρο (Μονακό – Λανς 3-0) αλλά και στο κύπελλο (Λανς – Μονακό 2-2). Πάμε με το goal/goal στο 1.62 της Novibet.

Η Νις θα μπει στο παιχνίδι με την ουραγό Κλερμόν έχοντας πέσει από την τρίτη θέση όποια κι αν είναι η έκβαση του προηγούμενου αγώνα. Βρίσκεται σε κακή φόρμα και κινδυνεύει να γκρεμίσει ό,τι έχτιζε τόσο καιρό με τα τελευταία της αποτελέσματα. Παραμένει όμως μια δυνατή και ποιοτική ομάδα και θα βρει ξανά τον δρόμο της. Το σημερινό ματς είναι η τέλεια ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες, αφού η Κλερμόν μοιάζει ανίκανη να πάρει ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα. Άσος στο 1.47 της Novibet, στο 2.37 συνολικά η δυάδα.

Τον χαβά τους οι Ολλανδοί

Στην έδρα της Αλμίρε Σίτι δοκιμάζεται σήμερα η Φέγενορντ, προσπαθώντας να ξεπεράσει τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ρόμα στα πέναλτι για το Europa League. Μόνο το πρωτάθλημα και το κύπελλο έμειναν για την ομάδα του Σλοτ, και το -10 από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν μάλλον την καθιστά ικανή να διεκδικήσει απλώς τη δεύτερη θέση. Όχι τόσο βάσει κινήτρου όσο για να ξεσπάσει, η Φέγενορντ θα κυνηγήσει μια μεγάλη νίκη μετά από ένα διάστημα που ζορίζεται στο σκοράρισμα. Πάμε με το over 2,5 στο 1.62 της Fonbet.

Το ματς που ξεχωρίζει στην 23η αγωνιστική της Eredivisie είναι αυτό ανάμεσα σε Άλκμααρ και Άγιαξ. Σε κακό φεγγάρι βρίσκονται κι οι δύο, και η τριάδα αρχίζει σιγά-σιγά να απομακρύνεται. Ειδικά για τον Αίαντα, που βλέπει την Γκόου Αχέντ Ιγκλς και την Ουτρέχτη να τον απειλούν για την 5η θέση. Μονόδρομος η νίκη λοιπόν και για τις δύο, με τις επιθέσεις να αναμένονται ως το όπλο τους σε αυτή την προσπάθεια. Αμυντικά βγάζουν θέματα, οπότε κι εδώ το over 2,5 αξίζει στο 1.60 της Fonbet. Στο 2.59 η συνολική απόδοση της δυάδας.

Προγνωστικά: Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βόλφσμπουργκ

Τρία ματς περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της Bundesliga, ξεκινώντας με το Άιντραχτ Φρανκφούρτης -–Βόλφσμπουργκ. Ο απογοητευτικός αποκλεισμός από την Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ για το Conference League αφήνει ως μοναδικό στόχο της ομάδας του Τοπμέλερ την έξοδο στην Ευρώπη. Αυτός ήταν ο στόχος και για τους φιλοξενούμενους από την αρχή της σεζόν, αν και δε δείχνουν ικανοί να τον διεκδικήσουν μέχρι τέλους. Παρότι δεν παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, η ομάδα του Κόβατς παρουσιάζει σταθερότητα στο σκοράρισμα. Τέσσερα σερί goal/goal για τους γηπεδούχους, 6/7 τελευταία για τους φιλοξενούμενους, οπότε στο 1.78 της Betsson δε γίνεται να αγνοήσουμε το αμφίτερμα.

Ντόρτμουντ – Χόφενχαϊμ

Η Ντόρτμουντ συνεχίζει να αγνοεί την ήττα μέσα στο 2024, έπειτα κι από τις δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με 1-1 κόντρα σε Βόλφσμπουργκ και Αϊντχόφεν. Στόχος της να παραμείνει πρώτα απ’ όλα στην τετράδα, κι έπειτα στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» είναι σχεδόν πάντα κυρίαρχη και δύσκολα αυτό θα αλλάξει με αντίπαλο την Χόφενχαϊμ. Η ομάδα του Ματαράτσο παραπαίει και αρχίζει να απομακρύνεται για τα καλά από την πρώτη επτάδα. Σε μεγάλο βαθμό οφείλει τα αρνητικά αποτελέσματά της εδώ και καιρό στην πολύ κακή αμυντική της λειτουργία, και μοιάζει απίθανο να αντέξει κόντρα στην Μπορούσια σήμερα. Το combo 1 & over 2,5 πληρώνει 1.90 στη Novibet και θα μπει στις επιλογές μας.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Σεβίλλη

Τέλος, πάμε και σε μια επιλογή από την Ισπανία. Η Ρεάλ μπορεί να άφησε δύο βαθμούς στο Βαγέκας το προηγούμενο σαββατοκύριακο, όμως χάρη στην ήττα της Χιρόνα αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση στους έξι βαθμούς. Σήμερα ψάχνει την επιστροφή στις νίκες απέναντι στην Σεβίλλη του Κίκε Φλόρες, η οποία δείχνει επιτέλους να βρίσκει τη φόρμα της. Τέσσερα σερί ματς χωρίς ήττα με σύμμαχο την εξαιρετική της άμυνα, σήμερα όμως παίζει απέναντι στην καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Πάντα τα ματς τους έχουν γκολ (έξι σερί goal/goal και 5/6 over 2,5 στα τελευταία έξι μεταξύ τους), δύσκολα θα σπάσει αυτό απόψε. Κι εδώ το combo 1 & over 2,5 έχει αξία, στο 1.80 της Novibet.

Σούπερ προσφορά* με δώρα* κάθε ημέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending