Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στην πολύ μεγάλη μάχη της Μαδρίτης, ανάμεσα στη «βασίλισσα» και τους «πράσινους».

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Wizink Center
  • Διαιτητές: Μπολτάουζερ, Μογκούλκοτς, Μπισάνγκ
  • Προϊστορία: Οι Ισπανοί προηγούνται με 25-11 στα μεταξύ τους παιχνίδια από το 2000 και μετά.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Φαίνεται να ξαναβρίσκει ρυθμό, αφού στο final 8 του Copa del Rey εμφανίστηκε σοβαρή, καθάρισε εύκολα όλα τα ματς και κατέκτησε το τρόπαιο. Από την αρχή της σεζόν δείχνει να βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και μόνο με θαύμα θα χάση την πρωτιά στη regular season, αφού έχει απόσταση τεσσάρων νικών από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Stat attack: Είναι πρώτη σε πολλές στατιστικές κατηγορίες. Μία από αυτές είναι οι ασίστ, αφού μοιράζει 21,2 ανά ματς.

Απουσίες: Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Προβλημάτισε στο final 8 του δικού μας Κυπέλλου, αφού έφτασε στον τελικό χωρίς να εντυπωσιάσει και εκεί ηττήθηκε άνετα από τον Ολυμπιακό. Μπορεί ο Αταμάν να δήλωσε πως αυτός ο τίτλος δεν ήταν προτεραιότητα, όμως δεν ξέρω πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην στοχεύει σε κάθε διοργάνωση. Υπάρχει πρόβλημα φρεσκάδας στα γκαρντ, αφού ο Βιλντόζα είναι τραυματίας, ο Σλούκας δεν έχει επανέλθει από τον τραυματισμό, ενώ οι Ναν, Γκραντ και Γκριγκόνις έχουν επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Μένει να δούμε με τι αποθέματα θα μπει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Stat attack: Είναι πρώτος σε κλεψίματα, με 7,4 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Δε θα έχει στη διάθεσή του τον Βιλντόζα, αλλά και τον Αντετοκούνμπο.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Πάρα πολύ δύσκολη η αποστολή του Παναθηναϊκού στην επανέναρξη της Euroleague. Καλείται να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, με την οποία διατηρεί κακή παράδοση τα τελευταία χρόνια και μάλιστα σε μια στιγμή που ο ίδιος προβληματίζει. Όσο ο Σλούκας δεν είναι καλά, υπάρχει πρόβλημα στη δημιουργία και η ομάδα του Αταμάν είναι μονοδιάστατη και στηρίζεται στις εμπνεύσεις των Ναν και Μήτογλου. Δεν μου αρέσουν τα χάντικαπ, αλλά βρίσκω αξία στους πόντους των φιλοξενούμενων, αφού περιμένω να μην ξεπεράσουν τους 78 πόντους.

Περισσότερα

Click to comment

Trending