Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η παράδοση του Φίλιπ στο 2.72!

Προγνωστικά μπάσκετ με ποντάρισμα στον Πετρούσεφ από Ευρωλίγκα.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό και πληρώνει στο 2.72!

Προγνωστικά μπάσκετ: Φόρμα και παράδοση

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Άλλη μια βραδιά Euroleague είναι έτοιμη να μας συναρπάσει και ελπίζουμε να μας πληρώσει. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις με τον Ολυμπιακό, εστιάζοντας στον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Λίγο μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ, ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Κάουνας για να αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις. Η ψυχολογία είναι στα ύψη για την ομάδα του Μπαρτζώκα, αλλά τα προβλήματα στα γκαρντ δεν λείπουν, αφού απουσιάζουν οι Γκος, Λαρεντζάκης και Μήτρου Λονγκ. Αντίθετα, στη ρακέτα, τα πράγματα είναι καλύτερα, με τον Μιλουτίνοφ να είναι ο μοναδικός απών και τους Φαλ, Ράτι, Πίτερς και Πετρούσεφ να βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο τελευταίος είναι αυτός που θα μας απασχολήσει, αφού προτιμώ να απέχω από σημεία σε ένα πονηρό ματς για τους Πειραιώτες.

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ είναι καθοριστικός στην ανοδική πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα. Ήταν διψήφιος στον ημιτελικό με τον Προμηθέα, αλλά και στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Οι καλές εμφανίσεις συνεχίστηκαν και με τη φανέλα της Εθνικής Σερβίας, στα παιχνίδια των προκριματικών και μάλιστα απέναντι στη Φινλανδία άγγιξε το double double. Επιπλέον, απέναντι στη Ζαλγκίρις έχει χτίσει μια μίνι παράδοση. Πέρυσι, στο Κάουνας, με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, πέτυχε 16 πόντους, ενώ ακόμα και στην κακή σεζόν με τη φανέλα της Εφές, στο ίδιο γήπεδο πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση, με 14 πόντους και 19 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Απόψε μας φτάνει να σκοράρει τουλάχιστον επτά πόντους, αλλά θα κάνουμε χαμό αν φτάσει και λίγο παραπάνω!

 

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Πετρούσεφ over 6,5 πόντοι

1.78
BET: 30 units
Ειδικό
20:00

Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Πετρούσεφ over 8,5 πόντοι

2.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending