Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γερμανικά απογευματινά γκολ ως 17.00

Γερμανικά απογευματινά γκολ στο 17.00

Ο Στέλιος Ραδιόπουλος επιστρέφει με προγνωστικά και προτάσεις από την δεύτερη κατηγορίας της Γερμανίας που φτάνουν το 17.00

Προγνωστικά με δυάδα διπλασιασμού και γκολ

Καλό μήνα σε όλες και όλους. Η προηγούμενη Παρασκευή ξεκίνησε περίφημα με την επιλογή από τη Zweite, αργότερα όμως οι εμπνεύσεις από το Λεβερκούζεν δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ και κάπως έτσι κλείσαμε στα κόκκινα. 

Γερμανικά απογευματινά γκολ στο 17.00

Ευτυχώς μεσοβδόμαδα το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη εναντίον του Άρη, πλήρωσε τη μακροχρόνια επιλογή, η οποία δόθηκε στις 20 Οκτωβρίου, ρεφάροντας τις ζημιές. 

Γερμανικά απογευματινά γκολ στο 17.00

Επιστροφή της στήλης λοιπόν μετά από μια εβδομάδα και όπως κάθε Παρασκευή, τα προγνωστικά έρχονται από τα γερμανικά γήπεδα και συγκεκριμένα από τις δύο αναμετρήσεις της Zweite. 

Σάλκε – Σανκτ Πάουλι: Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν να παίξουν άμυνα με τίποτα, ζορίζονται εσχάτως και στο σκοράρισμα παραμένοντας σταθερά χαμηλά. Δεν κινδυνεύουν άμεσα βαθμολογικά, εντός έδρας μάλιστα δείχνουν το τελευταίο διάστημα καλό πρόσωπο μαζεύοντας τους περισσότερους βαθμούς. Η Πάουλι πλέον πηγαίνει στον αυτόματο.Η ομάδα του  Χούρτζελερ είναι στα καλύτερα της, μπορεί αν θέλει να βγάλει όβερ μόνη της στο Γκέζελκιρχεν, το έκανε άλλωστε προ εβδομάδος στο Κίελο. Το αμφίσκορο στον αγώνα δεν περνά απαρατήρητο. 

Χέρτα – Κίελο: Οι Βερολινέζοι δεν δείχνουν ικανοί να καλύψουν τη διαφορά ως τη πρώτη τριάδα, όσο δεν σφίγγουν την άμυνα τους. Επιθετικά όμως κεντάνε και μας πληρώνουν ανελλιπώς τις τελευταίες εβδομάδες. Το Κίελο δείχνει να θέλει την άνοδο, έχοντας μάλιστα τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στην κατηγορία. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το ματς, οπότε και εδώ  το αμφίσκορο είναι πολύ πιθανό, ενώ ιδιαίτερα καλά πληρώνουν και τα πολλά γκολ. 

Δυάδα απόδοσης 3.02
19:30

Σάλκε – Σανκτ Πάουλι

Goal/goal

1.72
19:30

Χέρτα – Χόλσταιν Κίελ

Goal/goal & over 2,5

1.75
BET: 30 units
Funbet combo
19:30

Χέρτα – Χόλσταν Κίελ

Γκολ Ρίσε & Σκρίσμπι

17.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending