Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

προγνωστικά europa league conference με τον Ολυμπιακό να πρωταγωνιστεί στην εικόνα.

Ο Θάνος Κούρος ασχολείται με δύο αναμετρήσεις του UEFA Conference League στα σημερινά του προγνωστικά.

Προγνωστικά: Φαβορί ο Ολυμπιακός

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Ευρωπαϊκά προγνωστικά θα έχουμε σήμερα, αλλά το ελληνικό «άρωμα» δεν θα λείψει απ’ τη στήλη μας.

Στην καλύτερη του φάση την φετινή αγωνιστική περίοδο βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Μεντιλίμπαρ έχει δώσει ταυτότητα στην ομάδα, πηγαίνει από νίκη σε νίκη και η ψυχολογία είναι στα ύψη. Η Μακάμπι είναι μια καλή ομάδα, επουδενί όμως δεν είναι καλύτερη της Φερεντσβάρος την οποία απέκλεισαν οι Πειραιώτες. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, ακόμα και έτσι όμως ο Ολυμπιακός υπερτερεί ποιοτικά. Με τον κόσμο στο πλευρό του μπορεί να πάρει μια νίκη ικανή να διαχειριστεί εν όψει της ρεβάνς. Άσος με under 4,5 στον διπλασιασμό.

 

«Μιλούν» οι επιθέσεις στο Βέλγιο

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στο Βέλγιο ανάμεσα σε Σεν Ζιλουάζ και Φενέρμπαχτσε. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν, είναι πρωτοπόροι στο Βέλγιο, ενώ πέτυχαν μεγάλη πρόκριση επί της Άιντραχτ στον προηγούμενο γύρο. Θα παίξουν με το γνωστό επιθετικό τους στυλ ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη σίγουρα δεν είναι στα καλύτερα τους, δεν παύουν όμως να διαθέτουν μια ποιοτική ομάδα, η οποία μπορεί να τιμωρήσει τα αμυντικά προβλήματα των Βέλγων. Από ένα γκολ θα βρουν, αρκεί άλλο ένα για να πληρωθούμε το 2.08.

 

Κάνει το πρώτο βήμα ο ΟλυμπιακόςΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Κάνει το πρώτο βήμα ο Ολυμπιακός

Combo
19:45

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

1 & under 4,5

2.00
BET: 30 units
Combo
22:00

Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Φενέρμπαχτσε

Goal/goal & over 2,5

2.08
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending