Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά Euroleague: Την χτυπάει στη ρακέτα

προγνωστικά euroleague

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Αρμάνι με την Παρτιζάν, με ένα ειδικό που διπλασιάζει.

Προγνωστικά Euroleague: Όπως στον πρώτο γύρο

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν ήταν καλό το χθεσινό διάβασμα με τον Σμαρτ. Δεν μας έκανε και το χατίρι ο Σφαιρόπουλος να του δώσει λίγο παρπάνω χρόνο και μοιραία πήγαμε στον κουβά. Βέβαια όσοι με ακολουθείτε και στα υπολοιπα μέσα, βγήκατε για ακόμη μια βραδιά κερδισμένοι. Στα σημερινά προγνωστικά  Euroleague θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση της Αρμάνι με την Παρτιζάν.

Πρόκειται για δυο ομάδες που δεν βρίσκονται όσο ψηλά θα ήθελαν στην κατάταξη. Η Παρτιζάν ελπίζει παραπάνω, αλλά πρέπει να ξυπνήσει. Η αλήθεια είναι πως έχει και τον Ζοτς στον πάγκο. Από την άλλη, η Αρμάνι έχει κάποιον που δε θυμίζει προπονητή. Ο Μεσίνα παρουσιάζει ένα τραγικό αποτέλεσμα για ακόμη μια σεζόν, παρά τις επενδύσεις που έχουν γίνει. Ψήνομαι για το διπλό, αλλά θα πάω στα ειδικά.

Απόψε κύκλωσα τον Καμπόκλο. Ο Βραζιλιάνος επέστρεψε και μπορεί να δώσει λύσεις στη ρακέτα. Απέναντί του έχει μία από τις χειρότερες αμυντικά front lines της διοργάνωσης. Την περασμένη εβδομάδα έκανε πάρτι ο Λοβέρν, πιο πριν ο Καμπεγκέλε, ο Λεσόρ και τόσοι τόσοι άλλοι. Ο Καμπόκλο έχει την ευχέρεια να σκοράρει και από μακρινή απόσταση. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου πέτυχε 16 πόντους με 3/3 τρίποντα. Σήμερα μας φτάνει να περάσει το line των 7,5 πόντων για να διπλασιάσουμε.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
20:00

Αρμάνι Μιλάνο – Παρτιζάν

Καμπόκλο over 7,5 πόντοι

1.98
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending