Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δύσκολη έξοδος για την Ίντερ

μελετημένα προγνωστικά για το ματς που εικονίζεται, Μπολόνια - Ίντερ.

Με τη δύσκολη έξοδο της Ίντερ για την αναμέτρηση απέναντι στην Μπολόνια ασχολείται ο Fidel.

Μελετημένα προγνωστικά

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Μια χαρά ήταν τα μελετημένα προγνωστικά της Τρίτης, αφού η Μπάγερν Μονάχου σκόραρε και στα δύο ημίχρονα απέναντι στη Λάτσιο και έτσι έστειλε την πρότασή μας στο ταμείο. Συνέχεια σήμερα Σάββατο με μία αναμέτρηση από τη Serie A.

 

Δύσκολη έξοδος για την Ίντερ

Η Μπολόνια φιλοξενεί το απόγευμα την Ίντερ, σε μία αν μη τι άλλο δύσκολη έξοδο για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα, μιας και η Μπολόνια είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική εφέτος, διεκδικώντας μάλιστα και ένα εισιτήριο για το UEFA Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο κόουτς Ιντζάγκι έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και την αναμέτρηση στη Μαδρίτη μεσοβδόμαδα, εκεί όπου θα κριθεί και η πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, οπότε πιστεύω πως απόψε, απέναντι στην επικίνδυνη Μπολόνια, θα παρατάξει περισσότερο συντηρητικά την ομάδα του.

Εκτιμώ πως οι «νερατζούρι» δεν θα ηττηθούν. Θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν σφιχτοί, εξάλλου και η ισοπαλία δεν τους χαλάει. Κρατάω το Χ2 με over 0,5 και under 4,5.

 

ΤΩΡΑ Η STOIXIMAN ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

 

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα μελετημένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Μονό
19:00

Μπολόνια – Ίντερ

Χ2 & over 0,5 & under 4,5

1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending