Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με τον τριπλασιασμό στο ντέρμπι του Ρήνου

προγνωστικά ποδοσφαίρου από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές λίγκες της Ευρώπης.

Πέντε επιλογές από το πρόγραμμα του Σαββάτου έχει ο Bats, σε αποδόσεις που φτάνουν το 3.10.

Προγνωστικά: Γκλάντμπαχ – Κολωνία

Με τη Γερμανία στο προσκήνιο, αλλά και σημεία από Αγγλία και Ισπανία μπαίνουμε στα προγνωστικά του σαββατοκύριακου. Ξεκινάμε με το ντέρμπι του Ρήνου ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Κολωνία. Το κίνητρο πάντα υπάρχει σε τέτοια παιχνίδια, όμως για τους φιλοξενούμενους είναι και βαθμολογικό. Οι γηπεδούχοι από την άλλη θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα με 3-1 στον πρώτο γύρο και να επιστρέψουν στις νίκες, δίνοντας χαρά στο κοινό τους. Παίζουν πολύ επιθετικά, ειδικά στο «Μπορούσια Παρκ» και γενικώς αναμένουμε ένα πολύ ανοιχτό ματς με βάση την προϊστορία των μεταξύ τους αγώνων. Θα πάρουμε το over 3,5 στο 3.10 της Betsson.

 

Προγνωστικά: Λειψία – Ντάρμσταντ

Μετά τον πικρό και άδικο αποκλεισμό της στη φάση των «16» του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης, η Λειψία βρίσκει απέναντί της την Ντάρμσταντ για το πρωτάθλημα. Ίσως η καλύτερη αντίπαλος για μια τέτοια συγκυρία, καθώς της δίνεται η ευκαιρία να ξεσπάσει και να πάρει μια εύκολη νίκη ώστε να επιστρέψει -έστω και προσωρινά- στην τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι παραμένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προέρχονται από το ντροπιαστικό 6-0 εντός έδρας από την Άουγκσμπουργκ και ποιοτικά δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να αναμετρηθούν με τους «ταύρους». Γι’ αυτό θα πάμε με το combo 1 & over 3,5 στο 2.08 της Novibet.

 

Μπάγερν – Μάιντζ

Η τελευταία γερμανική επιλογή για σήμερα προέρχεται από το ματς της Μπάγερν με τη Μάιντζ. Η νίκη με 3-0 επί της Λάτσιο που έδωσε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League έφερε μια ηρεμία στις τάξεις των Βαυαρών. Ακόμα κι έτσι η διαφορά των δέκα βαθμών από την κορυφή παραμένει τεράστια, και θα χρειαστεί πέρα από μια μεταμόρφωση της Μπάγερν και να καταρρεύσει η Λεβερκούζεν για να υπάρξει κάποια αλλαγή. Από την άλλη η Μάιντζ συνεχίζει να παίζει καλά και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες αλλά να μην παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μένοντας έτσι στην προτελευταία θέση. Θα βρει κάποιους χώρους στο Μόναχο και θα χρειαστεί να ρισκάρει για να πάρει το αποτέλεσμα, βλέποντας πως αρκετές ομάδες έχουν κόψει βαθμούς από την Μπάγερν. Θα επιλέξουμε το goal/goal & over 2,5 με απόδοση 2.08 στο Betshop.

 

Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Το Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι το ματς της ημέρας από την Premier League που θα μας απασχολήσει. Τα «κεράσια» έχουν εδραιωθεί στα μισά της βαθμολογίας παρά το γεγονός ότι πολλοί περίμεναν να παλεύουν για την παραμονή. Ο Ιραόλα έχει επιβάλλει ένα επιθετικό στυλ παιχνιδιού που πιθανώς με ένα καλύτερο ρόστερ να είχε την Μπόρνμουθ κοντά στις ευρωπαϊκές θέσεις. Δεν είναι ομάδα του 1-0 και έχει την ευκαιρία σήμερα να πάρει μια επιβλητική νίκη απέναντι στην χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Και μόνο που η Σέφιλντ έχασε με 6-0 εντός έδρας από την Άρσεναλ χωρίς καν αυτό να αποτελεί είδηση, φαίνεται πως οι «λεπίδες» δεν έχουν θέση στην Premier League. Τίποτα δεν κρατά την ομάδα του Γουάιλντερ αισιόδοξη για το μέλλον και δεν τις δίνει ελπίδες για να ανατρέψει αυτή την κατάσταση. Ακόμα κι αν γίνει κάποια έκπληξη αξίζει να πάμε με το combo 1 & over 2,5 στο 1.88 της Novibet.

 

Γρανάδα – Σοσιεδάδ

Κλείνουμε με τον αγώνα της Γρανάδα απέναντι στην Σοσιεδάδ για την 28η αγωνιστική της La Liga. Ματς τεράστιας σημασίας και για τις δύο ομάδες που χρειάζονται τους τρεις βαθμούς της νίκης για τους δικούς τους λόγους. Η γηπεδούχος έχει μείνει στο -10 από την παραμονή και πλέον κάθε εβδομάδα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Αλλά και για τους φιλοξενούμενους κάθε παιχνίδι έχει τεράστια σημασία, αφού καλούνται να σώσουν την χρονιά και να εξασφαλίσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Αν κάτι έχουν χάσει φέτος (και ειδικά τον τελευταίο καιρό) οι Βάσκοι είναι η συνοχή στην άμυνα, και η Γρανάδα μπορεί να το εκμεταλλευτεί με την αποτελεσματικότητα που δείχνει εντός έδρας στην επίθεση. Ξεπερνώντας τον διπλασιασμό στη Fonbet (στο 2.10 για την ακρίβεια) η επιλογή του goal/goal έχει τεράστια αξία.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
16:30

Γκλάντμπαχ – Κολωνία

Over 3,5

3.10
BET: 20 units
Combo
16:30

Λειψία – Ντάρμσταντ

1 & over 3,5

2.08
BET: 30 units
Combo
16:30

Μπάγερν – Μάιντζ

Goal/goal & over 2,5

2.08
BET: 30 units
Combo
17:00

Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

1 & over 2,5

1.88
BET: 33 units
Μονό
19:30

Γρανάδα – Σοσιεδάδ

Goal/goal

2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending