Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Επιστροφή με ενισχυμένη τριάδα του 7.60

Προγνωστικά γερμανίας & αγγλίας με ποδοσφαιρικη ομαδα να εικονίζεται.

Προγνωστικά: Ο #Fotaras επιστρέφει με 7.60 και τριάδα από Αγγλία και Γερμανία.

Προγνωστικά: Μιλάει η έδρα

Καλησπέρα στο κόσμο του Koubanezos.gr ! Επιτέλους το Σάββατο ήρθε όπου το στοιχηματικό πρόγραμμα είναι μεγάλο και οι επιλογές μας πληθαίνουν ! Από το αποψινό «μενού» τώρα οι επιλογές μας έρχονται να απογειώσουν την μπάνγκα μας και στα προγνωστικά! Τρεις οι επιλογές μας πάμε να τις δούμε !

Η Μάντσεστερ υποδέχεται την Έβερτον σήμερα στις 14:30 στο στάδιο Ολντ Τράφορντ, η αναμέτρηση διεξάγεται στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Premier League! Οι δυο ομάδες μοιάζουν έτοιμες να μας προσφέρουν ένα πλούσιο θέαμα ! Από την μεριά των γηπεδούχων τώρα περιμένω μια απάντηση μετά την τελευταία τους ήττα κόντρα στη Σίτυ ! Ο άσος & over 1.5 σε εξαιρετική απόδοση.

 

Προγνωστικά: Με γκολ στα ντέρμπι

Δεύτερη αναμέτρηση για σήμερα από την Bundesliga και την 25 αγωνιστική ! Η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την  Κολωνία στις 16:30 στο στάδιο Borusia Park! Βάση της προϊστορίας αλλά και της αγωνιστικής κατάστασης των δυο ομάδων περιμένω ένα ανοιχτό ματς με αρκετές φάσεις για γκολ όπου θα είναι και το ζητούμενο της αποψινής βραδιάς. Γκολ αμφότερες σε καλή απόδοση. 

Τελευταία επιλογή για σήμερα από την Γερμανία και την Bundesliga με το ματς ανάμεσα στην Βέρντερ Βρέμης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ να ξεχωρίζει ! Οι φιλοξενούμενοι μοιάζουν έτοιμοι να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης καθώς αγωνιστικά βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι , επίσης και η προϊστορία μεταξύ των δυο πλευρών δίνουν το αβαντάζ ατμούς κίτρινους. Διπλό & over 1.5 λοιπόν σε δυνατή απόδοση. 

Τριάδα απόδοσης 7.60
14:30

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον

1 & over 1,5

2.20
16:30

Γκλάντμπαχ – Κολωνία

Goal/goal

1.70
19:30

Βέρντερ Βρέμης – Ντόρτμουντ

2 & over 1,5

2.05
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending