Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε Ρώμη και Λονδίνο σε 2.10

ψαγμένα προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και επιλογές σε Αγγλία και Ιταλία στο 2.10 που έχει αξία.

Προγνωστικά: Με την ψυχολογία της έδρας

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Δευτέρας και προγνωστικά από την Αγγλία αλλά και την Ιταλία. Δύο αναμετρήσεις στο προσκήνιο, πάμε να τις βάλουμε στο μικροσκόπιο και να καταλήξουμε στα σημεία μας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Ουντινέζε. Το παραμύθι της Ευρώπης ολοκληρώθηκε άδοξα για την ομάδα του Σάρι οπότε το βάρος πέφτει στα εγχώρια. Δύσκολο ματς για τους γηπεδούχους που θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Γκεντούζι αλλά και τον Πάτρικ – Πελεγκρίνι. Σημαντικές ελλείψεις, την ώρα που οι εναλλακτικές είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Στην αντίπερα όχθη οι φιλοξενούμενοι παίζουν ελεύθερα, έχουν πετύχει διπλό μέσα στο Τορίνο απέναντι στη Γιουβέντους και δε θα φοβηθούν αυτή τη Λάτσιο. Το ματς αναμένεται να έχει σχετικά καλό ρυθμό ωστόσο και οι απουσίες της Ουντινέζε μας κάνουν διστακτικούς στην σκέψη της όποιας κόντρας. Ο άσσος αξίζει.

Τσέλσι – Νιούκαστλ

Συνέχεια με το Τσέλσι – Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι παραμένουν στην αστάθεια και δεν δείχνουν διάθεση να ωριμάσουν σε καμία περίπτωση. Οι φιλοξενούμενοι επίσης έχουν μείνει από δυνάμεις και εδώ και καιρό σέρνονται, ιδιαίτερα εκτός έδρας. Σε αυτό το ματσάρισμα υπάρχει ένα ωραίο στατιστικό, το οποίο βέβαια έχει ξεκάθαρο πρόσημο. Η Τσέλσι παράγει αλλά δε σκοράρει, έχει αριθμό μεγάλων ευκαιριών γύρω στο 15 οπότε το σχετικό line αξίζει και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Μονό
21:45

Λάτσιο – Ουντινέζε

1

1.95
BET: 30 units
Μονό
21:45

Τσέλσι – Νιούκαστλ

Τσέλσι over 14,5 προσπάθειες για γκολ

2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending