Connect with us
Advertisement

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

“Κέρβερος” η Φέγγερ νίκησε ο Βόλος

 

Νίκη και παραμονή στην Β Εθνική για την γυναικεία ομάδα του Βόλου 1-0 την Ροδόπη 87΄

Σε ένα καθοριστικό παιχνίδι κόντρα στην Ροδόπη 87΄ από την Κομοτηνή, οι παίχτριες του Βόλου κατέθεσαν ψυχή και παρά της απουσίες όπως και τους τραυματισμούς, πέτυχαν την τέταρτη νίκη τους στα τελευταία έξι παιχνίδια, κερδίζοντας με σκορ 1-0.

Με πολύ πάθος και πίεση οι Βολιώτισσες άνοιξαν το σκορ στο 42’ με δυνατό διαγώνιο σουτ της Ζωής Ζέγλη, ενώ στο προηγούμενο λεπτό η τερματοφύλακας Φέγγερ κράτησε το μηδέν για τον Βόλο με εντυπωσιακή απόκρουση..

Το ίδιο και στο 48’ όταν απέκρουσε τετ α τετ αλλά και στο 82’ που απέκρουσε και το πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενες.

Η έμπειρη τερματοφύλακας του Βόλου ήταν η κορυφαία του γηπέδου, ενώ καμία από τις Βολιώτισσες δεν υστέρησε που αγωνίστηκαν με περίσσιο πάθος..

Με τη νίκη αυτή ο Βόλος ανέβηκε στην 6η θέση, ενώ και μαθηματικά (τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη) εξασφάλισε για τρίτη χρόνια την παραμονή του στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας Γυναικών!

Στα αξιοσημείωτα, Γκαντούλη, Τράικου, Μπότσαρ και Γαρυφαλλίδου, αγνίσθηκαν παρά τους μικροτραυματισμούς ενώ στο τέλος παίχτριες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και αρκετός κόσμος που βρέθηκε στο ΕΑΚ πανηγύρισαν όλοι μαζί την επιτυχία της γυναικεία ομάδας.

ΒΟΛΟΣ(Πλατανιάς): Φέγγερ, Ζέγλη, Σταμοπούλου, Τράικου, Γιουβανίδη, Γκαντούλη, Μπότσαρ (67’ Βαρέλα), Πούλιου, Κρανά (80’ Καουνά), Πίσπα (46’ Θεοχαρίδου), Γαρυφαλλίδου (85’ Θεοχάρη).

 

Trending