Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ με ελευταίες ζαριές στο 2.02

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ με την ομάδα της ατλέτικο μαδρίτης στη φωτογραφία.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και επιλογές μέχρι 2.02 σε Ασία και Ευρώπη.

Προγνωστικά ασιατικού τσάμπιονς λιγκ: Με γκολ στην Ιαπωνία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης απόψε με ενδιαφέρον ξανά σε Ασία και Ευρώπη με επιλογές στην Γιοκοχάμα αλλά και στη Μαδρίτη. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας στα προγνωστικά ασιατικού τσάμπιονς λιγκ.

Ξεκίνημα με την αναμέτρηση της Γιοκοχάμα απέναντι στη Σαντόνγκ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1 στη Κίνα και εμφάνισαν εξαιρετικά σημάδια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Φυσικά έχουν αμυντικά προβλήματα τα οποία εύκολα αναδεικνύονται και ιδιαίτερα όταν ο αντίπαλος πιέζει.

Κάτι τέτοιο θα αποπειραθούν οι Κινέζοι που αναμένεται να βγάλουν ψηλά τις γραμμές ώστε να βαρέσουν στα αδύναμα σημεία. Το ματς ενδέχεται να ανοίξει από νωρίς ειδικά άμα δούμε ξανά την εικόνα του πρώτου αγώνα. Παρόλα αυτά θα πάμε με το γκολ σε κάθε ημίχρονο και το αμφίτερμα μας προσφέρει απόδοση κοντά στον διπλασιασμό και την επιλέγουμε.

Προγνωστικά τσάμπιονς λιγκ με ζαριά πρόκρισης στη Μαδρίτη

Συνέχεια με την αναμέτρηση απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Ίντερ σε ένα ματς… τελικός. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί στη φετινή σεζόν ώστε να την σώσουν και να κάνουν κάτι πάνω σε αυτή καθώς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν έκαναν τίποτα το ιδιαίτερο. Οι φιλοξενούμενοι στην αντίπερα έχουν ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα, διανύουν εντυπωσιακό σερί εκτός έδρας αφού είναι αήττητοι από τον Μάιο και γενικότερα παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και σταθερό. Ωστόσο το βάθος της ομάδας του Ιντσάγκι δεν δικαιολογεί το φοβερό σερί που έχει κάνει.

Μάλιστα νομοτελειακά θα ηττηθεί κάποτε εκτός έδρας και η ισπανική πρωτεύουσα ποτέ δεν πήγαινε στους Ιταλούς. Ο άσσος DNB μπαίνει στις επιλογές μας.

Combo
12:00

Γιοκοχάμα – Σαντόνγκ

Goal/goal & γκολ και στα 2 ημίχρονο

1.95
BET: 30 units
Μονό
22:00

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ίντερ

1 dnb

2.02
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending