Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο «δήμιος» του Παναθηναϊκού στο 8.25!

προγνωστικά Euroleague

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από το μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ, ποντάροντας σε ειδικά έως 8.25!

Προγνωστικά Euroleague: Ντέρμπι… σαν τελικός!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Εύκολη πληρωμή από τον Καμπόκλο στην τελευταία στήλη και η αλήθεια είναι πως τυχαίνει και σήμερα να ποντάρουμε με παρόμοια λογική. Στα σημερινά προγνωστικά  Euroleague θα ασχοληθώ με το μεγάλο ντέρμπι που θα γίνει στο ΣΕΦ, ποντάροντας σε έναν γνωστό πρωταγωνιστή αυτών των παιχνιδιών.

Απόψε ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σε ένα από τα σημαντικότερα ντέρμπι για τη Euroleague τα τελευταία χρόνια. Οι δυο ομάδες είναι στο γκρουπ που παλεύει για το πλεονέκτημα έδρας. Τη δεδομένη χρονική στιγμή, οι «πράσινοι» έχουν το πλεονέκτημα, όμως ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να πάρει το ματς στην έδρα του και να γίνει αυτός το φαβορί, δεδομένου ότι κέρδισε και στην πρεμιέρα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Είναι λίγες οι εβδομάδες που πέρασαν από τον τελικό του Κυπέλλου, εκεί που ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος. Οι διαφορές όμως είναι σημαντικές με το σημερινό ματς. Αφενός υπάρχει ο παράγοντας «έδρα». Αφετέρου, οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών στα γκαρντ και ενδεχομένως οι Γουόκαπ, Γκος και Λαρεντζάκης να μην είναι στο 100% και ταυτόχρονα, ο Παναθηναϊκός έχει και πάλι τον Σλούκα σε φουλ ρυθμούς. Οριακό φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά δε θα μπλέξουμε με σημείο, αφού οι αστάθμητοι παράγοντες είναι πολλοί.

Για ακόμη ένα ντέρμπι, έχω σημαδέψει τον Μουστάφα Φαλ. Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι στη ρακέτα. Εκεί θα χτυπήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Γάλλος λογικά θα ξεκινήσει απέναντι στον Μπαλτσερόφσκι, αλλά θα τον δούμε για αρκετό χρόνο και απέναντι στον Λεσόρ, ο οποίος είναι επιρρεπής στα φάουλ και ταυτόχρονα πρέπει να μείνει στο παρκέ για περίπου 30 λεπτά, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο τρόπος που παίζει άμυνα. Όπως και να ‘χει, οι γηπεδούχοι θα περάσουν την μπάλα στον Φαλ, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να τελειώσει πολλές μπάλες. Στο Κύπελλο έβαλε 13 πόντους. Απόψε είμαστε ευχαριστημένοι και με λιγότερους. Όσο για τα ριμπάουντ, μπορεί να κατεβάσει πολλά απέναντι σε μια front line που έχει βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα, αλλά δεν παύει να είναι το αδύνατο σημείο της.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
19:45

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Φαλ over 7,5 πόντοι

1.90
BET: 40 units
Ειδικό
19:45

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Φαλ over 5,5 ριμπάουντ

2.10
BET: 25 units
Funbet
19:45

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Φαλ over 10+ πόντοι & 7+ ριμπάουντ

8.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending