Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά conference: Ευρωπαϊκή πανδαισία μέχρι 3.29

Προγνωστικά με πολλές επιλογές από ποδόσφαιρο και μπάσκετ με τις ελληνικές ομάδες να μονοπωλούν το ενδιαφέρον από τον Λάμπρο Μακράκη.

Προγνωστικά Conference League: Χρειάζονται γκολ

Πέμπτη σήμερα, μέρα με ατελείωτη δράση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Έντονο και το ελληνικό ενδιαφέρον σε Conference League και Euroleague. Πολλές επιλογές, πάμε να ξεκινήσουμε τα προγνωστικά conference league.

Ξεκίνημα με ποδόσφαιρο. Η Φενερμπαχτσέ πήρε διπλό πρόκρισης στο Βέλγιο με 3-0 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Πλασματικό το σκορ, δεν έπαιξαν τόσο καλύτερα οι Τούρκοι, απλά ήταν πιο αποτελεσματικοί. Πάντως, το σκορ του πρώτου αγώνα δεν μοιάζει να ανατρέπεται. Οι Βέλγοι θα παίξουν επιθετικά και ό,τι βγει. To over 2,5 μαζί με ένα γκολ στο ημίχρονο πληρώνει στο 1.83.

Και το επόμενο παιχνίδι μας έχει σχεδόν «κλειδωμένη» πρόκριση. Ο Ολυμπιακός ήταν τραγικός στον Πειραιά, ηττήθηκε με 4-1 και πλέον τρέχει. Ευάλωτες και οι δύο ομάδες αμυντικά, αμφότερες με επιθετικές αρετές. Ειδικά οι Ισραηλινοί στις αντεπιθέσεις είναι απίστευτοι, με βάση το πρώτο παιχνίδι. Το over 2,5 εδώ βρίσκεται στο 1.80 και θα σχηματίσουμε δυάδα στο 3.29 στην Novibet.

Προγνωστικα conference με ισοδύναμες ομάδες

Θα κλείσουμε για το ποδόσφαιρο με προγνωστικά conference στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Καλύτεροι οι Ιταλοί στο πρώτο παιχνίδι, δεν κατάφεραν όμως να πάρουν σκορ πρόκρισης. Στο γενικό σύνολο πάντως και στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια δεν χωρίζουν πολλά τις δύο ομάδες. Μπορεί η Αταλάντα να είναι λίγο πιο ποιοτική, όμως οι Πορτογάλοι είναι σκληροτράχηλη ομάδα. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί η πρόκριση, θα αγοράσω το Χ στο 3.80 της Bet365.

«Κόλαση» στο ΣΕΦ

Θα συνεχίσουμε με μπάσκετ και το ντέρμπι «Αιωνίων» στην Euroleague. Παιχνίδι τεράστιας σημασίας, αφού εκτός από το γόητρο, ίσως κριθεί και ποια ομάδα θα τερματίσει στην τετράδα και στο πλεονέκτημα έδρας στο τέλος της κανονικής περιόδου. Ο Ολυμπιακός φάνηκε σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό του στον τελικό κυπέλλου πριν λιγότερο από έναν μήνα. Για τον Παναθηναϊκό μεσολάβησε η τεράστια νίκη στην Μαδρίτη, αλλά το κάθε «ματσάρισμα» είναι διαφορετικό. Απόψε και με την δύναμη της έδρας θεωρώ πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι. Για αρχή θα αγοράσω τον άσο στο 1.65 της Bet365.

Θα συνεχίσουμε και με ειδικά παικτών. Αρχικά, από την ομάδα του Αταμάν. Ο Κώστας Σλούκας, δεν κάνει και τα καλύτερα παιχνίδια του απέναντι στην πρώην ομάδα. Δεν θα πω ότι τον λυγίζει η πίεση, αφού πρόκειται για έναν καταξιωμένο παίκτη που δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Το πιο πιθανό είναι η άμυνα του Ολυμπιακού να τον αντιμετωπίζει αποτελεσματικά. Θα πάρω το under 10,5 πόντων του στο 1.80. Στα δύο τελευταία παιχνίδια που αγωνίστηκε κανονικά έβαλε αθροιστικά 8 πόντους.

Θα κλείσω με ένα ειδικό από την ομάδα του Μπαρτζώκα. Ο Μόσες Ράιτ παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ταιριάζει καλύτερα στο ματσάρισμα του Λεσόρ, έχοντας διαφορετικά στοιχεία από τον Φαλ. Θα δούμε δυναμικό παιχνίδι λογικά, με φάουλ άρα και βολές. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού κερδίζει φάουλ και βολές συχνά, αξιοποιόντας το 50% αυτών. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι του Κυπέλλου είχε 3/3 βολές κόντρα στους «πράσινους». Έχει αξία για εμένα το over 1,5 εύστοχες βολές του Ράιτ στο 2.15 στην Stoiximan.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με την καλύτερη ομάδα

Θα κλείσουμε τα προγνωστικά Euroleague με το ματς της Μπασκόνια με το Μιλάνο. Οι Ισπανοί «φορτσάρουν» για τα Play-In, οι Ιταλοί με αυτό το κάτι-σαν-μπάσκετ που παίζουν προσπαθούν να προλάβουν την δεκάδα. Βέβαια, η ομάδα του Μεσίνα έχει μόλις δύο νίκες εκτός έδρας. Θα είναι έκπληξη αν χάσουν οι γηπεδούχοι. Θα επιλέξω τον άσο στο 1.60 στην Bet365 και θα σχηματίσω δυάδα με την νίκη του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.64.

Ευρωπαϊκή πανδαισία μέχρι 3.29ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*!Ευρωπαϊκή πανδαισία μέχρι 3.29

Περισσότερα

Click to comment

Trending