Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο «Τόκο» πληρώνει στο μέσο όρο του

προγνωστικά Euroleague με τον μπασκετμπολίστα Σενγκέλια στην εικόνα.

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague από την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικά Euroleague: Playmaker ρακέτας!

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δεν πήγε καλά η χθεσινή επιλογή του Φαλ. Ο Γάλλος έχασε τις βολές που σούταρε και μοιραία έμεινε στους πέντε πόντους. Στα σημερινά προγνωστικά  Euroleague θα ασχοληθώ με το παιχνίδι ανάμεσα στη Βίρτους και τη Ρεάλ.

Σε ένα κομβικό ματς για τα play offs, η Βίρτους Μπολόνια υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης, με σκοπό να επιστρέψει στις νίκες. Δύσκολη η αποστολή των Ιταλών, αν και οι Ισπανοί δείχνουν να διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος. Σε καμία περίπτωση δε θέλω να υποτιμήσω την κάτοχο του τροπαίου, οπότε θα αποφύγω τα σημεία και θα πάω στα ειδικά.

Απόψε κύκλωσα τον Τόκο Σενγκέλια. Ο φόργουορντ των γηπεδούχων επανήλθε από τον τραυματισμό του και μπαίνει σε φουλ ρυθμούς, θυμίζοντας κάτι από τον παίκτη που είχε αριθμούς MVP στο ξεκίνημα της σεζόν. Δεν υπάρχει αμφιβολία για την αξία και την εμπειρία του. Είναι ένα τεσσάρι με μέσο όρο 3,5 ασίστ, γεγονός που αποδεικνύει την ποιότητα του μπάσκετ που παίζει. Απέναντί του θα βρει μία από τις δυνατότερες front lines της διοργάνωσης. Σε αυτές τις συνθήκες θεωρώ ότι θα σπάσει αρκετές μπάλες και θέλουμε μόνο οι συμαπίκτες του να είναι εύστοχοι. Το όριο των ασίστ έχει τοποθετηθεί χαμηλότερα από το μέσο όρο του και θα το τιμήσουμε. Άλλωστε τα κατάφερε και στο παιχνίδι της Μαδρίτης.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Σενγκέλια 3+ ασίστ

1.70
BET: 30 units
Ειδικό
21:30

Βίρτους Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης

Σενγκέλια 4+ ασίστ

2.72
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending