Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Απαντήσεις με γκολ στο 2.40

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με επιλογές σε όλη την Ευρώπη με προγνωστικά στο 2.40.

Προγνωστικά: Με γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με ωραία πραγματάκια και πονταρίσματα και προγνωστικά από όλη την Ευρώπη, σε τιμές άνω του διπλασιασμού. Πάμε να δούμε αμέσως τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Κηφισιάς απέναντι στον ΟΦΗ. Ξεκίνημα και για τα πλέι-αουτ σε έναν αγώνα με ενδιαφέρον από τις δύο πλευρές. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη ώστε να πάρουν τα πάνω τους και να ξεφύγουν από την ουρά. Ο Μπράτσος έχει φτιάξει ένα καλό σύνολο και επιθετικά ρολάρει ωραία η ομάδα, βρίσκοντας δίχτυα με άνεση τελευταία. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θέλουν έναν βαθμό ακόμα ώστε να σιγουρέψουν την υπόθεση παραμονή αλλά τα αμυντικά τους προβλήματα δεν κρύβονται κάτω από το χαλάκι. Η ποιότητα υπάρχει στις δύο πλευρές και μπορεί να δούμε γκολ στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Το Over 2,5 σε διπλασιασμό έχει αξία.

Προγνωστικά στο Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Νιούκαστλ. Οι γηπεδούχοι του Πεπ Γκουαρντιόλα δείχνουν σοβαρότητα και έχουν αρχίσει να παίζουν στα “κόκκινα” ειδικά στα εγχώρια. Ωστόσο τα προβλήματα στα μετόπισθεν δεν κρύβονται και φέτος είναι αρκετά, με τον Έντερσον μάλιστα να απουσιάζει. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά προβλήματα και δείχνουν πως η παρουσία τους στο Champions League τους κατέστρεψε. Ειδικά εκτός έδρας δεν υπάρχουν, δεν αντέχουν την πίεση και παρουσιάζουν μεγάλη αμυντική αστάθεια. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει στο Έτιχαντ, στην μοναδική διοργάνωση που μένει ώστε να σώσει κάπως την σεζόν. Ενδεχομένως να δούμε πολλά γκολ στον αγώνα, κρατάμε το Over 3,5 σε καλοπληρωμένη τιμή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόντσα – Κάλιαρι

Κλείνουμε με μία δυάδα. Αρχή στη Μόντσα με την αναμέτρηση της τοπικής ομάδας ενάντια στη Κάλιαρι. Οι γηπεδούχοι πήραν τεράστια νίκη μέσα στη Τζένοα και πλέον έχουν ξεκάθαρη άνεση για την παραμονή τους στην κατηγορία. Από την άλλη το σύνολο του Ρανιέρι πήρε επίσης μεγάλη νίκη στην έδρα της Έμπολι και για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν, έδειξε καλά αμυντικά δείγματα. Παρόλα αυτά η αναμέτρηση αυτή κρύβει αρκετές δυσκολίες και ενδέχεται να δούμε γκολ και από τους δύο. Το αμφίτερμα ή το Over 2,5 αξίζει.

Μπιλμπάο – Αλαβές

Τέλος στο Μπιλμπάο η Αθλέτικ αντιμετωπίζει την Αλαβές. Δύσκολο ματς, ντέρμπι ανάμεσα σε Βάσκους. Η ομάδα του Βαλβέρδε σωστά είναι το φαβορί καθώς εντός έδρας έχει τεράστια δυναμική και αναμένεται να παλέψει για την έξοδο στο Champions League. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τις δυνατότητες ενός συνόλου σκληροτράχηλου και που απέναντι σε μία κατώτερη ομάδα αναμένεται να επιβληθεί οπότε ο άσσος αξίζει.

Δυάδα απόδοσης 2.40
16:30

Μόντσα – Κάλιαρι

Goal/goal ή Over 2,5

1.52
22:00

Μπιλμπάο – Αλαβές

1

1.47
BET: 30 units
Μονό
17:30

Κηφισιά – ΟΦΗ

Over 2,5

2.02
BET: 30 units
Μονό
19:30

Μάντσεστερ Σίτι – Νιούκαστλ

Over 3,5

2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending