Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δυάδα με combo για το 3.79

Προγνωστικά στοιχήματος ιταλία με ποδοσφαιρικές ομάδες στην εικόνα.

Δυάδα με αναμετρήσεις από Serie A και League One συνεχίζει o Χρήστος Τσίπης τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, με αποδόσεις που φτάνουν μέχρι και το 3.79.

Προγνωστικά στοιχήματος ιταλία 

Καλημέρα κόσμε, καλό Σαββατοκύριακο εύχομαι με επιτυχίες! Πάμε με δυάδα Combo σήμερα με προγνωστικά στοιχήματος ιταλία και από την αγγλική league one που φτάνει στο 3.79. Πάμε να δούμε.

Με την 29η αγωνιστική και την αναμέτρηση Μόντσα – Κάλιαρι θα ασχοληθώ σήμερα, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από μία εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στη Τζένοα, στο δεύτερο όμως παρουσιάστηκε ως μία άλλη ομάδα και λίγο έλειψε να δεχτεί την ισοφάριση. Σήμερα θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι όπου είναι στα καλύτερα της μετά από αρκετό καιρό, μετρώντας δύο διαδοχικές νίκες κάνοντας θεμελιώδες βήμα στη μάχη για την παραμονή. Θα πάω με το X2 & over 1,5 καθώς το κίνητρο το έχουν οι φιλοξενούμενοι.

Προγνωστικά στοιχήματος League One

Με βάση την παρούσα τους κατάσταση, η Λίνκολν σκοράρει ακατάπαυστα, εμφανίζεται ικανή να ανταποκριθεί σε τέτοιες προκλήσεις, ακόμα και όταν αντιμετωπίζει ομάδες που θεωρητικά είναι στο ίδιο επίπεδο. Από την άλλη πλευρά, η Μπρίστολ Ρόβερς φαίνεται να βρίσκεται παγιδευμένη σε μια σεζόν χαμηλών επιδόσεων. Θα πάω και εδώ με ένα combo 1Χ & over 1,5

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δυάδα απόδοσης 3.79
16:00

Μόντσα – Κάλιαρι

X2 και Over 1.5

2.37
17:00

Λίνκολν Σίτι – Μπρίστολ Ρόβερς

1X και Over 1.5

1.60
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending