Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά σούπερ λιγκ & πρέμιερ σε εξαιρετικές αποδόσεις

O Kouros έχει combo στην Stoiximan Superleague, ενώ ασχολείται με τα γκολ στην Αγγλία.

Προγνωστικά πρέμιερ λιγκ: Νότιγχαμ Φόρεστ – Λούτον

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Τρεις επιλογές έχω ξεχωρίσει στα σημερινά προγνωστικά σούπερ λιγκ & πρέμιερ. Πάμε αμέσως να τα δούμε.

Πρώτη μας στάση η αναμέτρηση της Νότιγχαμ με την Λούτον. Ντέρμπι παραμονής μεταξύ δύο ομάδων οι οποίες μοιράζονται τον ίδιο στόχο. Οι γηπεδούχοι είναι σκληροί στην έδρα τους, όπου έχουν μαζέψει τις περισσότερους βαθμούς. Η φιλοξενούμενη ομάδα από την άλλη έχει μια διαφορετική προσέγγιση.

Δεν ξέρω αν σας το έχω πει, αλλά η Λούτον είναι η αγαπημένη μου στοιχηματικά ομάδα στην Αγγλία. Παίζει ανοιχτά, σκοράρει πολύ, παίζει ένα διαφορετικό παιχνίδι απ’ ότι συνήθως οι ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή. Βέβαια αμυντικά αφήνει πολλούς χώρους, τους οποίους οι αντίπαλοι της εκμεταλλεύονται. Θεωρώ ότι οι φιλοξενούμενοι θα παρασύρουν τους γηπεδούχους στον ρυθμό τους και θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Επιλογή μου το Goal/Goal & over.

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Κηφισιά – ΟΦΗ

Δεύτερη στάση Καισαριανή όπου η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ. Must win παιχνίδι για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Οι Κρητικοί είναι σαφώς πιο άνετοι χωρίς βέβαια και αυτοί να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ασχοληθώ με δύο ποδοσφαιριστές απ’ την επιθετική γραμμή των ομάδων. Ο ένας είναι ο Οζέγκοβιτς, κλασική επιλογή της στήλης, μας έχει πληρώσει αρκετές φορές.

Ο δεύτερος είναι ο Ισέκα, ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε δανεικός τον Γενάρη στον ΟΦΗ και τον έχει βοηθήσει αρκετά. Με δεδομένη την αστάθεια που χαρακτηρίζει τις δύο άμυνες, το να κάνουν αμφότεροι ένα σουτ στην εστία στο 1,90 κρίνεται ικανοποιητικό.

Προγνωστικά στο Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός

Οι σημερινές μας επιλογές ολοκληρώνονται στο μαγευτικό (!) Αγρίνιο, όπου ο Παναιτωλικός φιλοξενεί τον Πανσερραϊκό. Μεγαλύτερο το κίνητρο στην πλευρά των γηπεδούχων, οι οποίοι ψάχνουν άμεσα βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία έχει εξασφαλίσει την παραμονή και μοιάζει χωρίς στόχους στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Ο άσος παίζεται, εμείς θα τον επιλέξουμε με κάλυψη σε συνδιασμό με ένα σουτ στο τέρμα για τον Ζοάο Πέδρο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης για την ομάδα του Πετράκη.

Περισσότερα

Click to comment

Trending