Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά στοιχήματος με μάχες με φόντο τα γκολ στο 2.20

Προγνωστικά στοιχήματος με παίκτη της Γιουβέντους στην εικόνα.

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και επιλογές μέχρι 2.20 στο κουπόνι της Κυριακής.

Προγνωστικά στοιχήματος: Καλείται να αντιδράσει η Γιουβέντους

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Κυριακής απόψε με αρκετό ενδιαφέρον και μεγάλα παιχνίδια σε Αγγλία, Ιταλία αλλά και Γερμανία. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τζένοα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους αλλά τον τελευταίο καιρό βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν με την απόδοση τους και δείχνουν να έχουν μείνει από δυνάμεις. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι επίσης δείχνουν θεματάκια στην άμυνα και χάνουν σχετικά εύκολα βαθμούς από εδώ και από εκεί. Η ομάδα του Αλέγκρι θα ψάξει αντίδραση, η ομάδα από την Γένοβα θα χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και αναμένεται να δούμε γκολ. Το over 2,5 είναι αρκετά ψηλά για τα δεδομένα και αξίζει ποντάρισμα.

Με δυάδα και φαβορί με γκολ

Προχωράμε με την δυάδα επίσης μεσημεριανή και το ματς κόντρα στην Τσέλσι και την Λέστερ. Δεν έχει άλλες εναλλακτικές η ομάδα του Ποτσετίνο, οπότε αναμένεται να ανεβάσει την απόδοση της και να ψάξει την νίκη ώστε να πάει στα ημιτελικά του θεσμού. Οι φιλοξενούμενοι φιλότιμοι είναι άλλα έχουν άλλες προτεραιότητες και μάλλον θα αποχαιρετήσουν τον θεσμό απόψε, εξάλλου κάτι τους χρωστάει η Τσέλσι από τον χαμένο τελικό του 2021. Ο άσσος αξίζει και μπαίνει στις επιλογές μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! 

Αμβούργο – Βέχεν

Συνέχεια με Αμβούργο – Βέχεν. Άλλο ένα παιχνίδι που αναμένεται να έχει αρκετά γκολ και μπόλικο θέαμα. Οι γηπεδούχοι προβληματίζουν με την απόδοση τους και πηγαίνουν από γκέλα σε γκέλα. Από την άλλη καλή ομάδα είναι το σύνολο από το Βιζμπάντεν το οποίο παλεύει όλα τα παιχνίδια. Το over 2,5 μπαίνει στις επιλογές μας αφού το ματς αναμένεται να ανοίξει.

Προγνωστικά στοιχήματος με κύπελλο Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Κλείνουμε με το παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ. Σούπερ παιχνίδι με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι έχουν απογοητεύσει με την εικόνα τους και ψάχνουν αντίδραση για να μην θεωρηθεί αυτή η χρονιά χαμένη. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η φιλοξενούμενη που βαδίζει από νίκη σε νίκη και γενικότερα πείθει στην τελευταία χρονιά του Κλοπ. Παρόλα αυτά μιλάμε για ένα τεράστιο ματς με μεγάλη ιστορία και το Old Trafford θα είναι καυτό. Οπότε αποκτάει αξία το 1Χ σε διπλασιασμό.

Μονό
13:30

Γιουβέντους – Τζένοα

Over 2,5

2.20
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.10
14:30

Αμβούργο – Βέχεν

Over 2,5

1.47
14:45

Τσέλσι – Λέστερ

1

1.47
BET: 30 units
Μονό
17:30

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

2.05
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις



Περισσότερα

Click to comment

Trending