Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Ανάλυση & Προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του FA Cup.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Ολντ Τράφορντ» (75.635), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Τζον Μπρουκς.
  • Στο πρωτάθλημα: Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0.
  • Η Λίβερπουλ μετρά έξι νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία δώδεκα μεταξύ τους παιχνίδια.
  • Σε έξι από τα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το over 2,5 και σε πέντε από αυτά το over 3,5.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ζορίστηκε αρκετά στο Νότιγχαμ αλλά τελικά πήρε τη νίκη και την πρόκριση στο φινάλε της αναμέτρησης της φάσης των «16». Με γκολ του Κασεμίρο στο 89’ η Γιουνάιτεντ κέρδισε σε ένα ματς που ήταν καλύτερη και με βάση την εμφάνισή της άξιζε το διπλό. Στόχος της φέτος στο FA Cup είναι να επαναλάβει την περσινή πορεία για αρχή, φτάνοντας στον τελικό, κι έπειτα να κάνει το βήμα παραπάνω κατακτώντας το τρόπαιο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τη νίκη με 2-0 επί της Έβερτον, η οποία διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Μπρούνο Φερνάντες (12’) και Ράσφορντ (36’) ευστόχησαν από τα έντεκα μέτρα, μετά από πέναλτι που κέρδισε και στις δύο περιπτώσεις ο Γκαρνάτσο.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία επτά παιχνίδια της σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Απουσίες: Τραυματίες οι Σο, Μαρτίνεζ, Μαλάσια, Μάουντ, Μαρσιάλ και Φόρσον, με τους Μαγκουάιρ και Γουάν-Μπισάκα αμφίβολους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ονανά – Νταλότ, Βαράν, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ – Μαϊνού, Κασεμίρο – Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ.

Ρεπορτάζ Λίβερπουλ

Μπορεί να μην έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, όμως η Λίβερπουλ έκανε το καθήκον της και επικράτησε με 3-0 της Σαουθάμπτον για να προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου. Εμφανώς επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες της, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα που παρουσίασε, η ομάδα του Κλοπ δέχτηκε πολλές ευκαιρίες. Τελικά αυτό δεν αποτυπώθηκε και στο σκορ, με τα γκολ των Κούμας (44’) και Ντανς (73’, 88’) να δίνουν επιβλητική νίκη στους «κόκκινους». Στο πρωτάθλημα η Λίβερπουλ απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή, μετά το 1-1 με τη Μάντσεστερ Σίτι. Δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο και έμεινε πίσω στο σκορ, αλλά σιγά-σιγά απέκτησε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ο ΜακΆλιστερ ισοφάρισε με πέναλτι στο 50’ αλλά η ανατροπή δεν ήρθε ποτέ. Πλέον Άρσεναλ και Λίβερπουλ έχουν από 64 βαθμούς, με την Σίτι να ακολουθεί με 63.

Stat attack: Σε τρία από τα τελευταία τέσσερα ματς της για το FA Cup σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Απουσιάζουν εδώ και καιρό οι Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Ζότα, Τζόουνς, Μάτιπ, Τιάγκο, Μπαϊτσέτιτς και Ντόουκ, ενώ κι ο Κονατέ εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέλεχερ – Μπράντλεϊ, Κουάνσα, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – ΜακΆλιστερ, Έντο, Ζόμποσλαϊ – Σαλάχ, Ντίαζ, Νούνιεζ.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ

Μεγάλη η διαφορά επιπέδου μεταξύ των δύο ομάδων φέτος, κάτι που φάνηκε και στο γήπεδο (αλλά όχι στο τελικό σκορ) στη μεταξύ τους αναμέτρηση για το πρωτάθλημα. Ακόμα και χωρίς πολλούς από τους βασικούς της η Λίβερπουλ αποδίδει εξαιρετικά, την στιγμή που η Γιουνάιτεντ ακόμα κι όταν κερδίζει υποδεέστερους αντιπάλους συνήθως δεν παίζει καλά. Στο 1.85 της Interwetten δε γίνεται να αγνοήσουμε το διπλό.

Περισσότερα

Click to comment

Trending