Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μακροχρόνια προγνωστικά: Ειδικές επιλογές παικτών… x6

Ο Bats δίνει τα τελευταία του μακροχρόνια προγνωστικά πριν την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, με αποδόσεις που φτάνουν το 6.00.

Μακροχρόνια προγνωστικά Stoiximan Super League

Με την αναμονή για το παιχνίδι της Εθνικής στη Γεωργία να κορυφώνεται, για τρίτη και τελευταία φορά θα ασχοληθούμε με μακροχρόνια προγνωστικά. Ξεκινάμε με τα πλέι-οφ της Stoiximan Super League, όπου τέσσερις ομάδες διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο. Η ΑΕΚ προηγείται στη βαθμολογία και έχει το πλεονέκτημα να είναι αποκλειστικά αφοσιωμένη στο πρωτάθλημα. Ακόμα κι έτσι βέβαια, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα δώσουν μάχη μέχρι τέλους. Εμείς θα ασχοληθούμε τους «ερυθρόλευκους», των οποίων ηγείται στο σκοράρισμα ο Αγιούμπ Ελ Καμπί. Έχει πετύχει 15 γκολ μέχρι στιγμής και μάχεται με τον Μορόν (ο οποίος έχει επίσης 15) για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ. Πέρα από τα μεγάλα ματς, στα οποία έτσι κι αλλιώς ανταποκρίνεται ο Μαροκινός, υπάρχουν και αυτά με τη Λαμία. Γι’ αυτό θα πάρουμε τα over 5,5 γκολ του στη διαδικασία των πλέι-οφ στο 2.25 της Novibet.

Μακροχρόνια προγνωστικά από τη La Liga

Στην Ισπανία η μάχη του τίτλου έχει ξεκάθαρο φαβορί. Αυτό βέβαια είναι η Ρεάλ, η οποία προηγείται με οκτώ βαθμούς από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Πέρα από τον εξωπραγματικό Μπέλινγχαμ που έχει σκοράρει 16 φορές, μεγάλη είναι κι η συνεισφορά του Βινίσιους. Πέρσι σταμάτησε στα δέκα γκολ, φέτος ήδη μετρά δώδεκα. Με εννέα παιχνίδια να απομένουν, θέλει άλλα τέσσερα για να ξεπεράσει το όριο των 15,5. Στο 2.15 της Stoiximan θα πάρουμε το over του Βραζιλιάνου παιχταρά.

Serie A

Αν στη La Liga έχουμε ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο, στην Serie A μπορούμε μάλλον με ασφάλεια να πούμε πως αυτός έχει κριθεί. Η Ίντερ θα βάλει το δεύτερο αστέρι στη φανέλα της φτάνοντας τα 20 σκουντέτο. Δεν της έμεινε και κάποια άλλη διοργάνωση, αφού σε κύπελλο και Champions League έχει αποκλειστεί, οπότε πλέον απλά θα προσπαθήσει να κάνει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ για παράδειγμα θέλει να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ και να πιάσει μια ιστορική επίδοση. Έχει βάλει 23 γκολ ήδη και θέλει έξι για να επιβεβαιώσει το over 28,5. Με εννιά ματς να απομένουν είναι σίγουρα εφικτό και πληρώνει 2.15 στη Novibet.

Δεύτερη επιλογή μας από το ιταλικό πρωτάθλημα θα είναι τα over 11,5 γκολ του Ιμόμπιλε, με απόδοση 6.00 στην Stoiximan. Η φετινή σεζόν ήταν αρκετά δύσκολη για τον 34χρονο αρχηγό των «λατσιάλι», έχοντας μείνει στα έξι γκολ. Δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Σάρι ο οποίος αποχώρησε και αναμένεται να δούμε έναν άλλο παίκτη τώρα με τον Τούντορ στον πάγκο της ομάδας. Δύσκολο να πετύχει σε εννιά αγωνιστικές όσα γκολ έβαλε σε όλη την σεζόν, όμως όχι ακατόρθωτο για έναν στράικερ τέτοιου αναστήματος.

Bundesliga

Κλείνουμε με την αγαπημένη Bundesliga. Η φοβερή και τρομερή Λεβερκούζεν δεν αστειεύεται και πλέον είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά στην ιστορία της. Το επιθετικό ποδόσφαιρο του Αλόνσο με το 3-4-2-1 και τα μπακ-χαφ σε ρόλο εξτρέμ αποδίδει τα μέγιστα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στο ταλέντο που υπάρχει σε αυτές τις θέσεις. Από τα δεξιά ο Φρίμπονγκ κι από τα αριστερά ο Γκριμάλντο, με τον δεύτερο να είναι και πρώτος σε ασίστ με έντεκα, μαζί με τον Σανέ. Ο Ισπανός είναι βασικός και αναντικατάστατος για τις «ασπιρίνες» και εκτελεί φάουλ και κόρνερ, οπότε το να τερματίσει τη χρονιά ως πρώτος σε ασίστ μοιάζει διόλου απίθανο. Η Novibet προσφέρει στο 3.75 αυτή την επιλογή, οπότε δε γίνεται να την αγνοήσουμε.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending