Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Μιλγουόκι Μπακς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Ανάλυση & Προγνωστικά

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Μιλγουόκι Μπακς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο σπουδαίο ματς του ΝΒΑ και του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ – ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ

Η αναμέτρηση Μιλγουόκι Μπακς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Φάισερ Φόρουμ», Μιλγουόκι.
  • Προϊστορία: Το Μιλγουόκι προηγείται με 7-3 από το 2018 έως σήμερα.

Ρεπορτάζ Μιλγουόκι Μπακς

Οι Μπακς (45-25) βρίσκονται αυτή τη στιγμή δεύτεροι στην Ανατολική Περιφέρεια. Αν και ήταν αρκετά ασταθείς τον Μάρτιο, πλέον τρέχουν σερί 3-1 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Η μοναδική τους ήττα ήρθε από τους πρωτοπόρους Σέλτικς στη Βοστόνη, με μόλις τρεις πόντους διαφορά. Την Παρασκευή κέρδισαν τους Νετς στο Μιλγουόκι, στον πρώτο από μία σειρά τριών εντός έδρας αναμετρήσεων. Με τη νίκη αυτή έχουν πλέον δύο παιχνίδια διαφορά από τους τρίτους Καβαλιέρς, δώδεκα στροφές πριν το τέλος.

Απουσίες: Στην αναφορά τραυματισμών είναι δηλωμένοι ως «αμφίβολοι» οι Αντετοκούνμπο και Μίντλετον, όμως όλα δείχνουν πως θα αγωνιστούν κανονικά.

Stat attack: Τρέχουν σερί 5-0 απέναντι στους Θάντερ.

Ρεπορτάζ Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Οι Θάντερ (49-20) είναι στην πρώτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας. Είναι σε εξαιρετική φόρμα, αφού έχουν κερδίσει επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους και βρίσκονται σε μια σειρά τεσσάρων συνεχόμενων νικών. Αυτές οι νίκες του βοήθησαν να διατηρήσουν το προβάδισμα στην κορυφή της Δύσης, με τρεις ομάδες να διεκδικούν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας. Οι ομάδες με μέγεθος δυσκολεύουν αρκετά φέτος του «πιτσιρικάδες» της Οκλαχόμα.

Απουσίες: Χωρίς ιδιαίτερα θέματα.

Stat attack: Δεν έχουν κερδίσει μέσα στο Μιλγουόκι μετά το 2019.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Μιλγουόκι Μπακς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

Δύσκολο ταξίδι για τους Θάντερ, σε ένα σημείο της σεζόν που οι Μπακς δείχνουν να έχουν βρει την ταυτότητα τους. Με τον Γιάννη να μην είναι στο 100% στα τελευταία παιχνίδια, οι Μπακς δυσκολεύτηκαν αρκετά, όμως κατάφεραν να πάρουν αποτελέσματα. Απέναντι στους Νετς, ο Γιάννης φάνηκε σε καλή κατάσταση και τα τα ρεπορτάζ του Μιλγουόκι το επιβεβαιώνουν. Με το μέγεθος και την έδρα να είναι υπέρ των Μπακς, θα τους στηρίξουμε. Βρίσκουμε τον άσο με χάντιακαπ 2,5 πόντων στο 1.85 στην Interwetten.

Μονό
01:00

Μιλγουόκι Μπακς – Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ

1 (-2,5)

1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending