Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ελλάδα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Γεωργία – Ελλάδα: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο τελευταίο βήμα της Εθνικής μας πριν το Euro της Γερμανίας.

ΓΕΩΡΓΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Η αναμέτρηση Γεωργία – Ελλάδα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Μπόρις Παϊχάντζε Ντιναμό Αρένα» (54.139), Τιφλίδα.
  • Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ.
  • Η Ελλάδα μετρά επτά νίκες και δύο ισοπαλίες στις εννιά αναμετρήσεις απέναντι στη Γεωργία.
  • Στην έδρα της Γεωργίας η Ελλάδα έχει 4/4 νίκες.
  • Στα τελευταία τέσσερα μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν 2-3 γκολ.

Ρεπορτάζ Γεωργίας

Ήταν απόλυτα κυρίαρχη στην αναμέτρηση κόντρα στο Λουξεμβούργο και πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη-πρόκριση στον τελικό των πλέι-οφ. Μπορεί ο Κβαρατσχέλια να μην ήταν διαθέσιμος, όμως ο Ζιβζιβάτζε τον αντικατέστησε επάξια σκοράροντας τα δύο γκολ της ομάδας του (40’, 63’). Χάρη σε το 2-0 η Γεωργία θα έχει τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας της να βρεθεί στα τελικά του Euro για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Stat attack: Έχει απολογισμό 8-3-1 στα τελευταία δώδεκα εντός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα για το σύνολο του Σανιόλ, με τον Κβαρατσχέλια να επιστρέφει από την τιμωρία του.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Μαμαρντασβίλι – Κβιρκβέλια, Κάσια, Ντιβάλι – Σενγκέλια, Κιτεϊσβίλι, Κοχορασβίλι, Τσακβετάτζε, Κακαμπάτζε – Κβαρατσχέλια, Ζιβζιβάτζε.

Ρεπορτάζ Ελλάδας

Με το επιβλητικό 5-0 επί του Καζακστάν, η Ελλάδα προκρίθηκε άνετα στον τελικό των πλέι-οφ. Δεν άφησε κανένα περιθώριο στους Καζάκους να διεκδικήσουν κάτι από την αναμέτρηση, σκοράροντας τέσσερα γκολ πριν το ημίχρονο με τους Μπακασέτα (πέναλτι 9’), Πέλκα (15’), Ιωαννίδη (37’) και Κουρμπέλη (40’). Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Ταπάλοφ στο 85’, δίνοντας μια ευρεία νίκη στη «γαλανόλευκη». Στόχος η νίκη στη Γεωργία, εκεί όπου η Ελλάδα μετρά το απόλυτο στις προηγούμενες αναμετρήσεις της, για την επιστροφή στις μεγάλες διοργανώσεις μετά από μία δεκαετία.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Χατζηδιάκου δεν αποδείχθηκε σοβαρός, επομένως ο Πογέτ θα έχει όλους τους παίκτες της αποστολής στη διάθεσή του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Μπακασέτας, Κουρμπέλης, Μάνταλος – Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Γεωργία – Ελλάδα

Η ώρα της κρίσης έφτασε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Ελλάδας να αφήσει πίσω μια κακή δεκαετία και να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια. Δυνατή ομάδα η Γεωργία, ειδικά στην έδρα της, όμως ποιοτικά είναι κατώτερη. Δεδομένης και της εξαιρετικής παράδοσης της «γαλανόλευκης» απέναντί της, αξίζει να πάρουμε το διπλό στο 2.35 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending