Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΑΕΚ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο κρίσιμο αθηναϊκό ντέρμπι για τα πλέι-οφ της Stoiximan Super League

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΕΚ

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΑΕΚ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Κλαούντιο Περέιρα.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 1-2, ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 2-2.
  • Από δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες μετρά η κάθε ομάδα στις τελευταίες εννιά μεταξύ τους αναμετρήσεις.
  • Σε εννιά από τα τελευταία 13 μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκός

Δεν μπόρεσε να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ, χάνοντας έτσι σημαντικό έδαφος στη μάχη του τίτλου. Το γκολ του Ντεσπόντοφ τον ανάγκασε να κυνηγά στο σκορ μόλις από το δεύτερο λεπτό, με τον Μπερνάρ να ισοφαρίζει στο 29’. Ο Μπράντον Τόμας ξαναέδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 37’ κι ο Σβαμπ κλείδωσε τη νίκη των Θεσσαλονικέων με πέναλτι στο 89’. Το δεύτερο γκολ του Μπερνάρ στο 90+3’ απλώς μείωσε για το τελικό 2-3, με το οποίο το «τριφύλλι» έμεινε στην τρίτη θέση και στο -6 από την κορυφή.

Stat attack: Μετρά τρία συνεχόμενα goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Εκτός οι μακροχρόνια τραυματίες Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν κι ο Παλάσιος που αποβλήθηκε στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς – Κώτσιρας, Τσέριν – Μαντσίνι, Μπακασέτας, Μπερνάρ – Ιωαννίδης.

Ρεπορτάζ ΑΕΚ

Μπορεί να μη βρέθηκε στην καλύτερη μέρα της, όμως κατάφερε να πάρει σημαντική νίκη επί του Ολυμπιακού με 1-0 και να διατηρήσει την πρώτη θέση. Σε ένα ματς που MVP ήταν ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης, η ΑΕΚ άντεξε στην πίεση των «ερυθρολεύκων» και τελικά πήρε το τρίποντο με γκολ του Ελίασον στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της κόντρα στον Ολυμπιακό μετά από δέκα σερί αποτυχημένες προσπάθειες για το πρωτάθλημα, και πέρα από το ότι διατήρησε την Ένωση στην πρώτη θέση και στο +2 από τον ΠΑΟΚ, αύξησε τη διαφορά από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στους έξι και οκτώ βαθμούς αντίστοιχα.

Stat attack: Σε οκτώ από τα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το over 2,5.

Απουσίες: Αμφίβολος ο Στάνκοβιτς που απουσίασε στο ματς τον Ολυμπιακό.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-3-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί – Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς – Πινέδα, Λ. Γκαρσία.

Φενέρμπαχτσε - Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ

Το τελευταίο του χαρτί παίζει ο Παναθηναϊκός, καθώς αν δεν κερδίσει πιθανότατα θα αποχαιρετήσει τον τίτλο. Τα πειράματα του Τερίμ περισσότερο κακό παρά καλό κάνουν στην ομάδα, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που δείχνει πιο σοβαρή και συγκροτημένη. Δεν χαμπαριάζει από έδρες και γι’ αυτό θα την στηρίξουμε με το combo Χ2 & over 1,5 στο 1.90 της Interwetten.

Περισσότερα

Click to comment

Trending