Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Σπάνε έδρες στον διπλασιασμό

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και ποντάρει σε τρία σημεία από την βραδιά των προημιτελικών.

Προγνωστικά: Στη Βαρκελώνη με φιλοξενούμενους

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης και τι… στήλη αφού μέσα έχει τους επαναληπτικούς από το Champions League και δίνουμε προγνωστικά από τα δύο ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν αυτό το βράδυ. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Ξεκινάμε από το πιο εμπορικό εκείνο ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν. Θάλασσα τα έκανε η παρέα του Εμπαπέ η οποία ηττήθηκε στο πρώτο ματς με 3-2 έχοντας πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Πλέον οι γνωστοί δαίμονες έχουν αφυπνιστεί και η ομάδα είναι ένα βήμα από τον αποκλεισμό. Ωστόσο απέναντι της έχει μία ομάδα που δεν πείθει ιδιαίτερα. Η Μπαρτσελόνα έχει αναδείξει αρκετούς νέους παίκτες ωστόσο αμυντικά έχει μπολικά προβλήματα και αυτό φανερώνει η λειτουργία της. Δέχεται γκολ από όλους και ουσιαστικά σε ένα τέτοιο ματς δε θα κάτσει πίσω και θα προσπαθήσει να αντεπιτεθεί. Στοιχηματικά αξίζει η κόντρα της κάπως. Η Παρί ξέρουμε πως στο DNA της έχει την αποτυχία ωστόσο και λόγω Ενρίκε αλλά και Εμπαπέ θα κάνει τα πάντα για να περάσει. Το Χ2 σε πρώτο πλάνο μαζί με το over 1,5 ενώ αξία έχει και το γκολ του Γάλλου σταρ στον διπλασιασμό.

Προγνωστικά στο Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Στο άλλο παιχνίδι η ιστορία είναι διαφορετική. Η Ντόρτμουντ ήταν τραγική για ένα ημίχρονο ωστόσο στο δεύτερο μπόρεσε να βρει ένα γκολ και να πατήσει καλύτερα στα πόδια της. Η ρεβάνς είναι διαφορετική ιστορία αλλά διαχρονικά σε τέτοια παιχνίδια και ειδικά τα τελευταία χρόνια η αρένα της δεν αποδεικνύεται ιδιαίτερα γούρικη αφού έχει αποκλειστεί αρκετές φορές εντός έδρας. Ίσως μία τέτοια είναι και τώρα. Ο Τσόλο ξέρει πως η Ατλέτικο μπορεί να πιέσει ψηλά και να κλέψει μπάλες σε μία άμυνα που δεν είναι σε καμία περίπτωση για πολλά – πολλά παρά την τελευταία της βελτίωση. Αξίζει λοιπόν μία ζαριά στην πρόκριση της ισπανικής ομάδας μαζί με το over 7,5 κόρνερ αφού το ματς αναμένεται να έχει αρκετές… γωνίες.

Super Προσφορά* με δώρα Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση!

Μονό
22:00

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Γκολ Εμπαπέ

2.00
BET: 20 units
Combo
22:00

Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν

Χ2 & over 1,5

2.00
BET: 40 units
Combo
22:00

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

Χ2 & over 7,5 κόρνερ

2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending