Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Νίκη για να “τελειώνει”

 

Φουλ για το διπλό ο Βόλος στην “μάχη” της Κρήτης (18:30) με τον ΟΦΗ

Η “Mάχη” της Κρήτης, σε μία κόντρα αήττητων σήμερα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play-out της Stoiximan Super League!

Απόψε λοιπόν στις 18:30 στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» (Cosmote Sport 1), o OΦΗ υποδέχεται τον αποφασισμένο Βόλο στην αναμέτρηση που ανοίγει το πρόγραμμα.

Οι δυο ομάδες έχουν προβάλει αντίσταση σε αυτή την διαδικασία των play-out μετά από τέσσερα ματς μετρώντας μόνο ισοπαλίες και νίκες.

Από την μια πλευρά οι Κρητικοί βρίσκονται στην 4η θέση της διαδικασίας με 31 βαθμούς και προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό.

Στην αντίπερα όχθη ο δικός μας Βόλος, κινδυνεύει περισσότερο, ωστόσο με δυο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες παραμένει σε τροχιά παραμονής, όντας στους 29 βαθμούς και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τους γηπεδούχους η προετοιμασία κύλησε ομαλά με τον Τραϊανό Δέλλα να μην υπολογίζει τελευταία στιγμή στον Γιάννη Αποστολάκη ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο γαστροκνήμιο και έμεινε εκτός αποστολής.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Χουάν Νέιρα, ο οποίος επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, όμως δύσκολα θα βρεθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Μεταξύ άλλων, Εκτός πλάνων έμεινε και ο Ηλίας Σημαντηράκης, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα καθώς και οι ανέτοιμοι Ματέους Μπρεσάν, Χεσούς Χιμένεθ. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Ανδρέας Αδαμάκης, Manuel Καλαφάτης και Τίτος Κουτεντάκης.

Ο Τραϊανός Δέλλας συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΟΦΗ τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουσάο, Μαρινάκη, Βούρο, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγέγκος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπακού, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκη.

Για τον Βόλο το ματς έχει για μια ακόμη φορά τον χαρακτήρα «τελικού», αφού σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζεται η παραμονή στην Stoiximan Super League και της νέας σεζόν!

Οι κυανέρυθροι του Χρήστου Κόντη, έχουν καταφέρει να σταθούν στο ύψος τους, φεύγοντας με νίκες από Αγρίνιο και Τρίπολη… Εντυπωσιακοί!

Ο Χρήστος Κόντης ανακοίνωσε 20μελη αποστολή στην οποίο συμπεριλήφθηκαν οι εξής: Κόβατς, Κόστιτς, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Κίτσος, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Τρουιγιέ, Ασεχνούν, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία.

Oι πιθανές ενδεκάδες:

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Mπάουμαν – Μαρινάκης, Βούρος, Λουσάο, Αμπάντα – Γκαγιέγκος, Μεγιάδο, Μπάκιτς – Μπακού, Μοσκέρα, Ισέκα

Βόλος (Xρήστος Κόντης): Κόβατς- Μύγας, Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα – Ντε Καμπς, Τσοκάνης- Ασεχνούν, Γκλάβτσιτς, Κόμπα-Γκαρθία

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ανδριανός,
Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
4ος Διαιτητής: Σταύρος Τσιμεντερίδης
VAR: Κουμπαράκης, Στεφανής

Trending