Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Super League (8η Αγωνιστική play off): Ο τελικός των δικεφάλων

 

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη (19:30) προφανώς και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων, καθώς από το αποτέλεσμά του θα κριθούν πολλά αναφορικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2023-24.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη και μόνο νίκη, έτσι ώστε να παραμείνουν “ζωντανοί” στην διεκδίκηση του τίτλου. Σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ θα απέχει μία ανάσα από το να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια.

Αν μάλιστα η ομάδα του Αλμέιδα πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε στις τελευταίες δύο αγωνιστικές θα έχει να διαχειριστεί διαφορά 4 βαθμών υπέρ της και έχοντας στο φινάλε την Λαμία στην OPAP Arena.

O Ρασβάν Λουτσέσκου παρέθεσε γεύμα συσπείρωσης στην ομάδα, γνωρίζοντας πως χρειάζονται ψυχολογική τόνωση μετά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα.

Oι δύο ομάδες δεν ανακοίνωσαν αποστολή. Δεδομένα εκτός για τους γηπεδούχους είναι ο Τρόοστ-Εκόνγκ, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μουκουντί.

Στο “Καραϊσκάκης” ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λαμία (17:00) θέλοντας την νίκη ώστε να “εκμεταλλευτεί” oποιαδήποτε στραβοπατήματα των πρωτοπόρων.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν βέβαια μπροστά τους και την μεγάλη πρόκληση του ημιτελικού στο Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα…

Ο  Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αφήσει εκτός τους Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα και Γιόβετιτς προφανώς για να πάρουν ανάσες και να προστατευτούν ενόψει της Μ. Πέμπτης, ενώ στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ούτε ο Ντόη.

Ο Λεωνίδας Βόκολος από την άλλη, δεν υπολογίζει τους Σλίβκα, Αμαράλ και Στάνκο, ενώ αμφίβολοι είναι οι Τσιλούλης, Γιαννούτσος, Παπαδόπουλος και Κορνέζος.

Μετά την βαριά ήττα από την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός καλείται να βγάλει αντίδραση ώστε να διεκδικήσει ότι περισσότερο μπορεί, απέναντι στην ομάδα που θα βρει μπροστά του και στον τελικό του κυπέλλου, τον Άρη (20:30).

Ο Φατίχ Τερίμ, δεν έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Ακαϊντίν και Γέντβαϊ, ούτε και τους Μπερνάρ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Αϊτόρ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Κυριακή 28 Απριλίου
17:00 Ολυμπιακός- Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός- Άρης

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία ΕΔΩ.

Περισσότερα

Click to comment

Trending