Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Ικανοποίηση για Κόντη

 

Πολύ πιθανή η συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών

Ικανοποιημένος ο Χρήστος Κόντης από τους παίκτες του, ικανοποιημένος και από την ομάδα και γενικά από τον οργανισμό του Βόλου, πλήρης ικανοποιημένοι και στον Βόλο από τον Έλληνα τεχνικό, βαδίζουμε ολοταχώς σε ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Αυτό λέει η λογική…

Ο Χρήστος Κόντης έπαιξε τον ρόλο του “καμικάζι” στους κυανέρυθρους, που άλλαζαν παίκτες και προπονητές σαν τα πουκάμισα αυτή τη σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός διαδέχθηκε στην πιο κρίσιμη και κομβική στιγμή του πρωταθλήματος τον Άνχελ Λόπεθ, με την ομάδα να βρίσκεται στο γκρουπ του υποβιβασμού.

Ο Χρήστος Κόντης δεν φοβήθηκε, ανέλαβε μία άκρως επικίνδυνη αποστολή την οποία έφερε εις πέρας, με εντυπωσιακό μάλιστα τρόπο.

Στα play-out, εκεί που η μπάλα ζύγιζε 100 κιλά και η ομάδα ήταν σε μειονεκτική θέση τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά – είχε προηγηθεί η υπόθεση (σκάνδαλο) Τετέι – ο Βόλος ανταποκρίθηκε κάνοντας τέσσερις καθοριστικές νίκες, που του χάρισαν την παραμονή, μία αγωνιστική πριν από το τέλος του “μίνι” αυτού πρωταθλήματος!

Εντυπωσιακό…

Ο Κόντης έχοντας ένα συνολικό ρεκόρ 5-1-3, οδήγησε τον Βόλο με ασφάλεια στην παραμονή και αν δεν υπήρχε η υπόθεση Τετέι, η Βολιώτικη ομάδα θα είχε κάνει ένα υγιεινό περίπατο στα play-out.

Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και το ζητούμενο είναι το αύριο της ομάδας, που είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει και ο Χρήστος Κόντης μέσα σ΄ αυτό…

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο πλευρές είναι ικανοποιημένες από την εώς τώρα συνεργασία τους και όλα δείχνουν παραμονή!

 

Trending