Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Τέλος καλό, όλα καλά;

Ο Βόλος σώθηκε αλλά πραγματοποίησε την χειρότερη σεζόν

Το πρωτάθλημα τελείωσε λοιπόν για την ομάδα του Βόλου, που οριστικοποίησε την παραμονή του στην κατηγορία κι έτσι για μία ακόμα χρονιά, οι Βολιώτες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν Α’ Εθνική!

Βέβαια εδώ είναι ένα ζήτημα που έχει βάλει στις γνωστές σκέψεις αποχώρησης τον Αχιλλέα Μπέο, που βλέπει μονίμως ένα άδειο Πανθεσσαλικό… 

Όμως θα τα δούμε αυτά στην πορεία, με τις εξελίξεις να τρέχουν και μάλιστα γρήγορα.

Ας μείνουμε όμως στον αγωνιστικό τομέα, ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στην πορεία της Βολιώτικης ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ήταν απογοητευτική!

Μία ομάδα που μόλις μία σεζόν πριν έπαιξε play-off και ήταν στο top-6 του πρωταθλήματος, παρουσίασε ένα κάκιστο πρόσωπο, που πραγματικά αιφνιδίασε όλη την φίλαθλη Ελλάδα που είχε μάθει να βλέπει μία καλή και μαχητική ομάδα, που πάντα έπαιζε ποδόσφαιρο, της άρεσε η επίθεση και πάντα έψαχνε τρόπο για να νικήσει.

Αυτό φέτος το ξεχάσαμε…

Ο Βόλος τερμάτισε στην χειρότερη θέση της σύντομης ιστορίας του στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Με 33 βαθμούς σε ισάριθμα ματς, έχοντας 8 νίκες, 9 ισοπαλίες και 16 ήττες, πετυχαίνοντας 36 γκολ και βλέποντας την εστία του να παραβιάζεται 58 φορές, πήρε την 12η θέση.

Την γλύτωσε στο… τσακ!

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον στον φετινό Βόλο, σε μία περίεργη χρονιά, που στράβωσε από την αρχή.

Ο προγραμματισμός ήταν για κλάματα, στην πορεία δεν άλλαξε κάτι δραματικά προς το καλύτερο, όλα “έφτιαξαν” με την κίνηση ματ της διοίκησης, να εμπιστευτεί την ομάδα στον Χρήστο Κόντη.

Μεγάλος άτυχος ο Κώστας Μπράτσος, απογοήτευση ο Άνχελ Λόπεθ και ήρθε ο Χρήστος Κόντης να βάλει μία λογική στην ομάδα. Και τα κατάφερε…

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, με τον πήχη να έχει ανέβει ψηλά.

Τέλος καλό, αλλά είναι όμως όλα καλά;

 

 

Trending