Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παιχνίδι στην Ρώμη μέχρι 2.78

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις από τον Λάμπρο Μακράκη που ασχολείται και με την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά από το τουρνουά της Ρώμης.

Προγνωστικά τένις: Ανώτερος ο Τσιτσιπάς

Καλημέρα σε όλους. Περιορισμένη δράση έχουμε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αυτή την εβδομάδα, επομένως θα στραφούμε ξανά στο τένις και το Masters της Ρώμης. Πάμε να δούμε προγνωστικά τένις από δύο παιχνίδια.

Ξεκίνημα με το παιχνίδι του Χιλιανού Αλεχάντρο Ταμπίλο (Νο32) με τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ (Νο18). Ο Ταμπίλο «καθάρισε» σε μία ώρα μόλις τον Νόβακ Τζόκοβιτς πετυχαίνοντας την μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του. Σε καλή φόρμα βρίσκεται και ο Κατσάνοφ που πραγματοποιεί σταθερές εμφανίσεις στο χώμα. Μία η συνάντηση μεταξύ τους, με επικράτηση του Ρώσου. Στο χόρτο βέβαια, άρα δεν αποτελεί σημείο αναφοράς. Μεγαλύτερη εμπειρία στο χώμα ο Ταμπίλο, αν και ασταθής πολλές φορές στην απόδοσή του. Αν παρουσιαστεί όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, το σημερινό είναι 50-50. Εγώ αγοράζω αποδόσεις και γι’ αυτό το 2.78 του Χιλιανού στη Stoiximan θα προστεθεί στις επιλογές.

Στο δεύτερο παιχνίδι για τα προγνωστικά τένις, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο8) αντιμετωπίζει τον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο11). Ο Τσιτσιπάς πέρασε εύκολα τον Νόρι, ο Ντε Μινόρ χρειάστηκε να το γυρίσει με τον Αλιασίμ. Πελατειακές σχέσεις έχουν οι δύο παίκτες με τον Έλληνα να έχει δέκα νίκες έναντι ενός του αντιπάλου του. Ειδικά σε χωμάτινη επιφάνεια, αν ο Τσιτσιπάς πιάσει την «καλή» του απόδοση υπερέχει σε όλα του Ντε Μινόρ. Θα πάρω την νίκη του Στέφανου με 2-0 στο 2.20 στην Bet365.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
12:00

Ταμπίλο – Κατσάνοφ

1

2.78
BET: 20 units
Σκορ
20:00

Τσιτσιπάς – Ντε Μινόρ

Ακριβές σκορ: 2-0 σετ

2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending