Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Last Chance στο 2.50

προγνωστικά

Προγνωστικά: Επιλογές για όλα τα γούστα έχει ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος από το κουπόνι της Παρασκευής στηρίζοντας ιταλικές ομάδες.

Προγνωστικά: Τελευταίες ευκαιρίες στο 2.50

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με πονταρίσματα στην Ιταλία σε πρώτη αλλά και δεύτερη κατηγορία. Δύο ματσάρες με τρομερό ενδιαφέρον, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε αρχικά με τα πιο… υπόγεια. Η Παλέρμο φιλοξενεί την Σαμπντόρια σε μονό ματς που ουσιαστικά κρίνει την είσοδο στα ημιτελικά των playoffs. Δύο ιστορικές ομάδες με έντονο το vibe του παλιού καμπιονάτο και με αρκετό κίνητρο. Οι γηπεδούχοι τελευταία δε πατάνε καλά και κολλούν αρκετές φορές στην ισοπαλία ενώ φυσικά στα ματς που προηγείται δέχεται εύκολα γκολ. Η αλήθεια είναι πως η πορεία της και ο στόχος ήταν η απευθείας άνοδος αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ομάδα με μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση και που απέχει καιρό από τα μεγάλα σαλόνια. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη τρέχουν καλό σερί εκτός έδρας και στο βάθος υπάρχει η θέληση για άμεση επιστροφή όσο δύσκολο και όσα πολλά εμπόδια και εάν υπάρχουν. Ομάδα που έχει ισχυρό το ένστικτο της επιβίωσης, έχει αντέξει σε αρκετά δύσκολες έδρες ενώ βεβαίως κρατάει το μηδέν τελευταία. Οι αποδόσεις είναι μοιρασμένες, θα ρισκάρω με την πρόκριση της Σαμπντόρια σε τιμές αρκετά μεγάλες τιμές του 2.50.

Προγνωστικά στο Φιορεντίνα – Νάπολι

Την ίδια ώρα στη Φλωρεντία η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την Νάπολι σε έναν τελικό για την όγδοη θέση. Η ομάδα που θα κερδίσει βγαίνει στο Europa Conference League, η ισοπαλία βολεύει τους γηπεδούχους. Θα μιλάμε για ιστορική αποτυχία της ομάδας του Νότου να μείνει εκτός οκτάδας ενώ πέρυσι πήρε πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βέβαια έχουν και τον τελικό της Αθήνας στο νου τους και γενικότερα αμυντικά δε πείθουν. Οι φιλοξενούμενοι θα τα παίξουν όλα για όλα, διαθέτουν επιθετική ποιότητα για αυτό και καταλήγουμε σε μία ψαγμένη επιλογή.

Η Νάπολι θα πιέσει αρκετά, αξίζουν οι πέντε προσπάθειες στην εστία. Στο 1.80 βρίσκουμε την τιμή.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
21:30

Παλέρμο – Σαμπντόρια

Πρόκριση: Σαμπντόρια

2.50
BET: 25 units
Ειδικό
21:45

Φιορεντίνα – Νάπολι

Νάπολι over 4,5 προσπάθειες στην εστία

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending