Connect with us
Advertisement

Uncategorized

Ο Κόντης στον Παναθηναϊκό!!

Ενώ αναμένονται εξελίξεις και στα διοικητικά της Βολιώτικης ΠΑΕ

Στο ποδόσφαιρο οι εξελίξεις τρέχουν σε καταιγιστικούς ρυθμούς και το ένα απρόβλεπτο, διαδέχεται το… άλλο1

Εδώ έχουμε να κάνουμε με τον προπονητή που έσωσε την παρτίδα στην ομάδα του Βόλου, τον άνθρωπο που έκανε ό,τι κανείς όλη την σεζόν, αυτός το έκανε στο μίνι πρωτάθλημα των play-off (και ότι είχε απομείνει ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος).

Ο Χρήστος Κόντης λοιπόν που είναι ο Νο 1 στόχος των ανθρώπων του Βόλου για τον πάγκο της κυανέρυθρης ομάδας, αναλαμβάνει άλλη μία επικίνδυνη αποστολή: Πηγαίνει στον Παναθηναϊκό, εκεί που ήταν 2,5 χρόνια στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς!

Μαζί του παίρνει και τον Αλέξανδρο Τζιόλη που τον είχε δεξί του χέρι στον Βόλο…

Πηγαίνει στους πράσινους για να τους βγάλει Ευρώπη, φεύγοντας από τον Βόλο που τον έσωσε από του χάρου τα δόντια!

Η εξέλιξη αυτή δεν ξέρουμε κατά πόσο αρέσει στους ανθρώπους του Βόλου, οπωσδήποτε όμως τους δικαιώνει.

Όσο για την διοίκηση του Παναθηναϊκού και τις περίεργες αποφάσεις της; Το γεγονός ότι καλείς εσπευσμένα τον βοηθό του πρώην προπονητή σου,  για να βγάλει τα “κάστανα από την φωτιά”, δικαιολογεί απόλυτα τον ταλαιπωρημένο κόσμο του Παναθηναϊκού που θα κατέβει στους δρόμους μήπως και απαλλαγεί απ΄ αυτή!

Την ίδια ώρα που οι “πράσινοι” οπαδοί οργανώνουν συλλαλητήριο κατά της διοίκησης Αλαφούζου, οι Βολιώτες φίλαθλοι στέλνουν μηνύματα παραμονής της δικής τους διοίκησης, αυτής του Αχιλλέα Μπέου δηλαδή, που με το απειροελάχιστο μπάτζετ, σε σχέση μ΄ αυτό του Παναθηναϊκού, έχει καταφέρει πολλά πράγματα στον χώρο.

Το παράδειγμα του Χρήστου Κόντη είναι το τελευταίο χρονικά, με τον Αχιλλέα Μπέο να του δίνει τα κλειδιά της ομάδας σε μία χρονική περίοδο, που ο Βόλος ήταν το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Και είναι γνωστή βέβαια η κατάληξη, τα υπόλοιπα είναι απλά… ιστορία!

 

 

 

 

Trending