Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Ερυθρόλευκο combo στο 1.75

προγνωστικά

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικά και ποντάρει σε combo του 1.75 στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ.

Προγνωστικά: Με Ολυμπιακό και combo

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με Final 4 στο προσκήνιο και την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικά για σήμερα.

Όπως και να το κάνεις είναι ένα ιστορικό παιχνίδι. Με σημασία και δύο τελείως διαφορετικές ομάδες φέτος. Μπορεί πέρυσι που συναντήθηκαν στον τελικό να είχαμε να κάνουμε με έναν αρκετά θεαματικό Ολυμπιακό ωστόσο η φετινή μετάλλαξη έχει ως βάση τη σκληράδα και την ομοιογένεια. Εκεί θα κοιτάξει να περιορίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπαρτζώκας και να τη βάλει ουσιαστικά σε ένα τέμπο αργό και σε σετ παιχνίδι. Οι Μαδριλένοι ανοίγουν τον ρυθμό, παίζουν ένα μπάσκετ που έχει ως βάση του την επίθεση και όποια ομάδα κάνει το λάθος να πέσει στην παγίδα τους το πληρώνει.

Οι φετινές της ήττες έγιναν όταν δεν είχε ρυθμό η αναμέτρηση και το σκορ κρατήθηκε χαμηλά. Η Αρμάνι ας πούμε, που την κέρδισε στο Μιλάνο, έπαιξε άπειρο ξύλο και χρειάστηκε να ξοδέψει αρκετή ενέργεια. Ο Ολυμπιακός έχει φτιαχτεί για να περιορίζει τέτοιες ομάδες και επιθετικά μπορεί να βρει τρόπους να χτυπήσει. Ο Γκος ξέρει καλά τον αντίπαλο μίας και ήταν πέρυσι εκεί, ο ΜακΚίσικ δείχνει ζεστός, ο Κάνααν εάν βρει σκορ θα είναι πολύτιμος ενώ και μέσα στην ρακέτα η παρουσία του Πετρούσεφ, του Ράιτ, του Φαλ αλλά και τα μακρινά σουτ του Παπανικολάου θα είναι όλα τους «κλειδιά» για την αναμέτρηση.

Στοιχηματικά δίκαιο φαβορί είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο στα χάντικαπ ο Ολυμπιακός μπορεί να μείνει κοντά στο σκορ. Φέτος έκανε δύο ήττες στα σημεία ενώ δεν έχασε για έξι πόντους σε αυτές, συνεπώς το διπλό +6,5 χάντικαπ έχει αξία, το οποίο θα συνδυαστεί με τους 67,5 πόντους του Ολυμπιακού για το 1.75 που προσφέρει.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Combo
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

2 (+6,5) & Ολυμπιακός over 67,5

1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending