Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Την Δευτέρα (3/6) τα διαρκείας της ΑΕΚ

Την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου ξεκινάει η διάθεση των διαρκείας της σεζόν 2024-2025, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ. Τις αμέσως επόμενες ημέρες, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, θα προχωρήσει σε αναλυτική ενημέρωση για την διαδικασία διάθεσης και πώλησης με όλες τις λεπτομέρειες, ωστόσο μια σημαντική επισήμανση που πρέπει να πούμε είναι η εξής:  Τα διαρκείας που θα κυκλοφορήσουν, είναι μόνο για τις εσωτερικές διοργανώσεις, δηλαδή για τα ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Ευρωπαϊκό διαρκείας δεν θα υπάρχει φέτος όπως πέρσι, γιατί δεν είναι αυτή την στιγμή δεδομένος ο αριθμός των αγώνων που θα δώσει η ομάδα στο Conference, έχοντας θυμίζουμε μπροστά της 3 προκριματικούς γύρους. Θυμίζουμε πως πέρυσι στην ΑΕΚ γνώριζαν πως στην χειρότερη περίπτωση θα έπαιζε η ομάδα όμιλο Conference δεδομένα και γι’ αυτό υπήρξε η λογική της έκδοσης του ευρωπαϊκού διαρκείας. 

Όσο για το τι θα γίνει στους αγώνες των προκριματικών γύρων του Conference; Θα κυκλοφορούν μόνο απλά εισιτήρια και θα προβλέπεται ένα διάστημα μέσα στο οποίο θα έχουν προτεραιότητα για την θέση τους οι κάτοχοι διαρκείας.

Όλα αυτά βεβαίως με έναν αστερίσκο, που αφορά την θύρα των φιλοξενουμένων στην Ευρώπη.

Click to comment

Trending