Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Για να τελειώσει το παραμύθι με 2.80

προγνωστικά

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για τον τελικό Conference League της Νέας Φιλαδέλφειας και ποντάρει σε ένα σημείο του 2.80.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τετάρτης με τελικό Europa Conference League και την σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Φιορεντίνα. Ο νικητής γράφει για τους δικούς του λόγους ιστορία, με τους «ερυθρόλευκους» να γίνονται η πρώτη ελληνική ομάδα που θα κατακτήσει τη διοργάνωση ενώ οι «βιόλα» θα επιστρέψουν στις κατακτήσεις μετά από 20+ χρόνια, ενώ βέβαια θα βάλουν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη συλλογή τους. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα.

Ματς λοιπόν ιστορίας. Σίγουρα το σετ αποδόσεων είναι σωστά μοιρασμένο και ελαφρώς φαβορί είναι η ιταλική ομάδα, κάτι φυσικά που έρχεται σε αντιστάθμιση με την έδρα και το κοινό του Ολυμπιακού, που θα γεμίσει το πέταλο. Ο τρόπος που παίζει ο Μεντιλίμπαρ από την πρώτη μέρα που ήρθε, είναι συγκεκριμένος. Πίεση ψηλά, ατελείωτο πρέσινγκ στην πρώτη γραμμή επίθεσης του αντιπάλου ώστε να τον κόψει στη μέση και να του δημιουργήσει ρήγματα στα μέτρα του. Διαθέτει παίκτες εξάλλου εξαιρετικούς σε αυτό κομμάτι όπως ο Τσικίνιο, ο Εσέ ακόμα και ο Ελ Κααμπί. Δεν θα αλλάξει τον τρόπο που θα αγωνιστεί απόψε. Εξάλλου το ζητούμενο είναι αυτό για τον Ολυμπιακό, να σκοράρει πρώτος και στη συνέχεια να διαχειριστεί το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, ενδιαφέρον έχει να γράψουμε και δύο πράγματα για τον αντίπαλο. Η Φιορεντίνα αμυντικά μπάζει όλη τη χρονιά, καθώς ειδικά όταν δέχεται πίεση ο Αρτούρ Μέλο, κάνει λάθη. Επίσης, ο Μπιράγκι που αγωνίζεται αριστερά είναι αργός κι αναμένεται να αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ανεβάσματα του δαιμόνιου Ροντινέι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ιταλική ομάδα στον περσινό τελικό είχε μελανά σημεία τις ίδιες θέσεις που περιγράφουμε αφού το ποδόσφαιρο του Ιταλιάνο είναι άμεσο και μπορεί να κοπεί στη μέση. Η ύπαρξη του Ιμπόρα θα δώσει ηρεμία στις μεταβιβάσεις, κάτι που δεν έχει η Φιορεντίνα ενώ το δίδυμο Κάρμο – Ρέτσος μοιάζει δεμένο και ενδέχεται να περιορίσει την δράση του μονοδιάστατου Μπελότι. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι πως ο Ορτέγκα θα περιορίσει τον Γκονζάλεζ αλλά ο Αργεντίνος ενδέχεται να πέσει πάνω στο διπλομαρκάρισμα του Έσε ή ακόμα και του Ιμπόρα.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν, πιστεύω, ματσάρει εξαιρετικά με τη Φιορεντίνα. Εξάλλου έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί επιθετικές ομάδες. Το ζήτημα είναι να βρει γκολ. Στοιχηματικά θα διαλέξουμε το γκολ του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο 2.80, μία εξαιρετική απόδοση αφού έχουμε ήδη χτυπήσει σε μακροχρόνιο την «κόκκινη» κατάκτηση.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Σκόρερ
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Γκολ Ελ Κααμπί

2.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending