Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η μεγάλη ώρα του Ολυμπιακού στο 2.40

προγνωστικά στοιχήματος

Πέντε δυνατές επιλογές από τον μεγάλο τελικό του Conference League έχει ξεχωρίσει για αυτή την Τετάρτη ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το Ολυμπιακός – Φιορεντίνα δε θα μπορούσε να λείπει από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, με τον τίτλο του Conference League να κρίνεται στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους, κόντρα στους πιο έμπειρους και μπαρουτοκαπνισμένους «βιόλα». Δεν είναι μόνο το ότι έχει φτάσει ως εδώ η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αλλά και το πώς έφτασε που της δίνει αρκετές ελπίδες. Απέκλεισε με δύο νίκες την Άστον Βίλα, πέταξε εκτός τη Φενέρμπαχτσε και έκανε μοναδική ανατροπή κόντρα στη Μακάμπι στα προημιτελικά.

Ωστόσο, ο τελικός είναι ένα 90λεπτο κι εκεί παίζουν ρόλο κι άλλα πράγματα όπως οι παραστάσεις, η ποιότητα κι η κατάσταση των ομάδων. Η Φιορεντίνα βρέθηκε και πέρσι στον τελικό, οπότε θα μπει με… το μαχαίρι στα δόντια για να κατακτήσει τον πρώτο της τίτλο από την σεζόν 2000-01. Θα ποντάρουμε στην κατάκτηση από την ιταλική ομάδα, κάτι που βρίσκουμε σε απόδοση 1.82 στη Novibet.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τα συνηθισμένα ειδικά σε αξιόλογες τιμές

Δε θα μπορούσε να λείπει κι εδώ το ποντάρισμα στις τελικές. Η Φιορεντίνα είναι με διαφορά η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης σε αυτό τον τομέα με 20,5 ανά ματς, ενώ ο Ολυμπιακός καταγράφει 13,2 στα παιχνίδια του Conference League και 13,7 στους ομίλους του Europa League. Το όριο των 26+ προσπαθειών για γκολ μας καλύπτει στο 2.40 της Novibet, αφού μιλάμε για έναν τελικό που οι ομάδες θα είναι και λίγο πιο προσεκτικές.

Βλέποντας και τα ειδικά παικτών, το combo να κάνουν τουλάχιστον μία τελική στην εστία ο Ελ Κααμπί κι ο Γκονζάλεζ στο 1.88 της Novibet αξίζει το ποντάρισμά μας. Είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους (ο Ελ Κααμπί μάλιστα και της διοργάνωσης), οπότε μοιάζει δύσκολο να μην απασχολήσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες είτε βρουν δίχτυα είτε όχι.

Από νωρίς αρχίζει η δράση

Η Φιορεντίνα είναι μια ομάδα που στηρίζει πολλά στο πώς ξεκινά τις αναμετρήσεις της. Μπαίνει φουριόζα και αρκετές φορές τις βγαίνει, άλλες όμως το πληρώνει. Σε επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σημειώθηκε γκολ πριν το ημίωρο (αρκετές φορές μάλιστα και στα πρώτα 20 λεπτά), κάτι που έχει συμβεί και στα τελευταία έξι ευρωπαϊκά ματς των «ερυθρολεύκων». Το να μπει γκολ πριν το 33’ πληρώνει 1.87 στην Stoiximan. Επιπλέον, θα πάρουμε και το over 0,5 της Φιορεντίνα στο πρώτο ημίχρονο στο 2.20 της Novibet. Οι «βιόλα» έχουν βρει δίχτυα σε έξι από τα τελευταία επτά πρώτα 45λεπτα, με τον Ολυμπιακό να δέχεται γκολ στο πρώτο ημίχρονο τριών εκ των τελευταίων πέντε αγώνων του.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Κατάκτηση Φιορεντίνα

1.82
BET: 33 units
Μονό
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

26+ συνολικές προσπάθειες για γκολ

2.40
BET: 25 units
Combo
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Ελ Κααμπί over 0,5 προσπάθεια στην εστία & Γκονζάλεζ over 0,5 προσπάθεια στην εστία

1.88
BET: 32 units
Ειδικό
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Γκολ πριν το 33′

1.87
BET: 33 units
Μονό
22:00

Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Φιορεντίνα over 0,5 στο πρώτο ημίχρονο

2.20
BET: 27 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending