Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Προγνωστικά: Ευκαιρία να γράψουν ιστορία

Ειδικά προγνωστικά με απόδοση 2.07 έχει ξεχωρίσει από τον τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια o Γιώργος Κούτρας.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τον τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Φιορεντίνα. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Όπως είναι γνωστό, ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο γήπεδο της ΑΕΚ, την «OPAP Arena». Ο Ολυμπιακός συμμετέχει για πρώτη φορά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό και οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να γράψουν ιστορία, ως η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Για να φτάσουν στον τελικό, χρειάστηκε να αποκλείσουν τη Φερεντσβάρος, τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με ανατροπή, τη Φενερμπαχτσέ στα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Τζολάκη και στα ημιτελικά την Άστον Βίλα που ήταν και το μεγάλο φαβορί για την κούπα. Ο Ολυμπιακός στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν στο Champions League. No/goal οι τελευταίοι 3/5 αγώνες του Ολυμπιακού.

Από την άλλη, η Φιορεντίνα συμμετέχει για δεύτερη διαδοχική χρονιά στον τελικό του Conference League. Οι Ιταλοί πέρυσι έχασαν με 2-1 από τη Γουέστ Χαμ στον τελικό. Η Φιορεντίνα στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετράει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Τερμάτισε στην όγδοη θέση της Seria A και «σφράγισε» το ευρωπαϊκό εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του επόμενου Conference League. Goal/goal οι τελευταίοι πέντε αγώνες της Φιορεντίνα.

Πιστεύω θα γίνει ένας συναρπαστικός τελικός ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να κατακτήσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο, ενώ η Φιορεντίνα το δεύτερό της μετά το 1961. Η επιλογή μου λοιπόν είναι over 0,5 προσπάθειες στην εστία από τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί & τα over 7,5 κόρνερ σε απόδοση 2.07.

Καλή επιτυχία !

Υ.Γ.: Με βρίσκετε και στο προσωπικό μου κανάλι στο telegram. Για επιπλέον προγνωστικά και live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί, για να έχετε ακόμη μεγαλύτερο κέρδος.

Δες επιπλέον προτάσεις του Γιώργου Κούτρα με ένα κλικ

Περισσότερα

Click to comment

Trending