Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Προγνωστικά & Ανάλυση

Ολυμπιακός – Περιστέρι: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στον πρώτο ημιτελικό της Α1, με τον Βασίλη Σπανούλη να επιστρέφει και πάλι στο Σ.Ε.Φ. ως αντίπαλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Περιστέρι προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (12.349)
  • Διαιτητές: Τσαρούχα-Τσιμπούρης-Κατραχούρας
  • Προϊστορία: Ο Ολυμπιακός προηγείται με 43-11 στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων από το 1992-93.
  • Φέτος στον πρώτο γύρο ο Ολυμπιακός επικράτησε 85-67 στην έδρα του Περιστερίου και στον δεύτερο γύρο, οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν με 91-83 στο ΣΕΦ.
  • Οι δυο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες φέτος και στα ημιτελικά του Super Cup με τον Ολυμπιακό να κερδίζει με 87-68.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρέθηκε για τρίτη διαδοχική σεζόν στο Final-4 της Euroleague, όμως δεν κατάφερε ξανά να… πιεί νερό, καθώς αποκλείστηκε στα ημιτελικά με την ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης (87-76). Στον μικρό τελικό οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν στο τέλος με 87-84 επί της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησαν την τρίτη θέση αποχαιρετώντας με νίκη τη διοργάνωση. Η προσοχή για τους Πειραιώτες στρέφονται στα playoffs της Basket League, στα οποία ξεκίνησαν με… σκούπα κόντρα στην ΑΕΚ κάνοντας εύκολα το 2-0. Στο τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΚ, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε… επίδειξη δύναμης στα Άνω Λιόσια επικρατώντας με το εμφατικό 100-68.

Stat attack: Σκοράρει με 86,5 πόντους μέσο όρο κόντρα στο Περιστέρι στις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Απουσίες: Εκτός λίστας στην Basket League βρίσκονται οι Μόουζες Ράιτ, Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στους «ερυθρόλευκους», με τον Μουσταφά Φαλ να τίθεται νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της χρονιάς με κάταγμα κόπωσης.

Ρεπορτάζ Περιστερίου

Δυναμικά συνεχίζει την παρουσία του στα playoffs του πρωταθλήματος το Περιστέρι, καθώς έκανε το 2-0 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στον πρώτο γύρο και βρέθηκε στα ημιτελικά, όπου έχει να αντιμετωπίσει το δύσκολο έργο του Ολυμπιακού. Μετά το άνετο εντός έδρας 79-63 στο πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών, η ομάδα των δυτικών προαστίων μετά από… ματσάρα στη Ρόδο επικράτησαν με 88-86 στο φινάλε. Κορυφαίος στο πρόσφατο ματς ήταν ο «καυτός» Τζο Ράγκλαντ που σταμάτησε στους 36 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Νέιτ Ρένφρο με 14 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Stat attack: Σκοράρει με 86,1 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία του παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Απουσίες: Ο Βασίλης Σπανούλης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ολυμπιακός - Περιστέρι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ολυμπιακός – Περιστέρι προγνωστικά

Μετά από την τρίτη διαδοχική αποτυχία σε Final-4, ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο στόχο του πρωταθλήματος και του τρεμπλ στις εγχώριες διοργανώσεις. Το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν και θέλει να διεκδικήσει όποιες πιθανότητες έχει για να βρεθεί στους τελικούς της Basket League, όμως οι Πειραιώτες θέλουν να βγάλουν αντίδραση. Το γρήγορο τέμπο που επιλέγουν οι Περιστεριώτες ανεξαρτήτως αντιπάλου, βολεύει τους «ερυθρόλευκους» στο ΣΕΦ και έτσι εμείς θα στηρίξουμε τη νίκη του Ολυμπιακού συνδυαστικά με το over 158,5 πόντων στον αγώνα σε απόδοση 1.97 στο Pamestoixima.gr.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending