Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά & Ανάλυση

Παναθηναϊκός – Άρης: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο game 1, με τους «πράσινους» να ψάχνουν το 1-0 απέναντι στη μαχητική ομάδα της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά, στην αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ (18.989)
  • Διαιτητές: Πιτσίλκας, Αγραφιώτης και Μηλαπίδης.
  • Προϊστορία: Ο Παναθηναϊκός μετράει 9/10 νίκες στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια με αντίπαλο τον Άρη.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Πρωταθλητής Ευρώπης λοιπόν, μετά από 13 χρόνια. Ο Παναθηναϊκός πήγε στο Βερολίνο και κατέκτησε το τρόπαιο της Euroleague, επικρατώντας της Φενέρ στον ημιτελικό και της Ρεάλ στον τελικό, με μεγάλες διαφορές. Η ομάδα του Αταμάν έκανε ένα σχεδόν τέλειο Final 4 και δικαίως κατέκτησε την κορυφή, με πρωταγωνιστές τους Σλούκα, Λεσόρ, Ναν και Γκραντ, ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια όλων όσων αγωνίστηκαν. Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Stat attack: Έχει σκοράρει τουλάχιστον 80 πόντους σε 9/10 τελευταία ματς. 

Απουσίες: Θα παραταχθεί πλήρης

Ρεπορτάζ Άρη

Η ομάδα του Καστρίτη έφτασε στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με επεισοδιακό τρόπο. Στα προημιτελικά αντιμετώπισε τον Προμηθέα με μειονέκτημα έδρας. Οι Πατρινοί επικράτησαν άνετα στο πρώτο ματς. Στη Θεσσαλονίκη, ο Άρης έκανε περίπατο για τρία δεκάλεπτα, όμως στο τέλος κόντεψε να χάσει ένα δικό του ματς. Ο αγώνας πήγε στην παράταση, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν. Στο τελευταίο ματς της σειράς, ο Άρης μπήκε δυνατά, ο Προμηθέας γύρισε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ένα αμφιλεγόμενο buzzer beater του Τολιόπουλου έδωσε την πρόκριση στους Θεσσαλονικείς.

Stat attack: Μετράει μόλις τρεις νίκες στα τελευταία δέκα εκτός έδρας παιχνίδια.

Απουσίες: O Καστρίτης δεν έχει στη διάθεσή του τον Ρόνι Χάρελ.

Παναθηναϊκός - Άρης: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Άρης προγνωστικά

Σε ένα ματς που αναμένεται να είναι γιορτή για τους γηπεδούχους, το ποντάρισμα σε σημείο και πόντους δεν έχει καμία λογική. Τα πάντα εξαρτώνται από τη διάθεση του Παναθηναϊκού. Σίγουρα θα υπάρχει αποφόρτιση, αλλά η ψυχολογία είναι στα ύψη και η παρουσία του κόσμου θα δώσει ρυθμό. Προτιμώ να πάω στα ειδικά, όπου το over 1,5 στα τρίποντα του Ναν είναι προκλητικό. Ο Αμερικανός έχει εκπληκτικά ποσοστά τους τελευταίους μήνες. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου έχω και το ενδεχόμενο να θέλει να δώσει κάτι παραπάνω, αφού τα τρία γρήγορα φάουλ στον τελικό με τη Ρεάλ, τον άφησαν αρκετή ώρα στον πάγκο.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Περισσότερα

Click to comment

Trending