Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Αντίδραση Αχιλλέα Μπέου στην υποψηφιότητα Ντογιάκου

Είναι γνωστό ότι η ποδοσφαιρική πιάτσα έχει πάρει φωτιά με τις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ, για τις οποίες έχει πάρει θέση – εδώ και καιρό και πριν ο Μάκης Γκαγκάτσης ανακοινώσει την υποψηφιότητά του – ο Αχιλλέας Μπέος.

Όπως όλα δείχνουν ο Μάκης Γκαγκάτσης δεν θα είναι μόνος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, αφού σήμερα βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του γνωστού πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου!

Με το άκουσμα της είδησης, ο Δήμαρχος της πόλης μας Αχιλλέας Μπέος προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Η ανάρτηση του Δημάρχου

Μόλις ενημερώθηκα ότι ο γνωστός σε όλους Γιάννης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του πρώην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ισίδωρου Ντογιάκου για την προεδρία της ΕΠΟ!

Διερωτώμαι αν ο ίδιος ο κ. Ντογιάκος το γνωρίζει. Και αν ναι πως επιτρέπει σε μια χούφτα νταραβερτζήδες να χρησιμοποιούν το όνομά του για να διοικήσουν την ΕΠΟ, με ανορθόδοξους, τουλάχιστον, τρόπους.

Προφανώς όλοι αυτοί δεν έχουν κατανοήσει ότι οι διαδικασίες για ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ έχουν λήξει, πριν καν αρχίσουν.
Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης.
Ολοι οι υγιώς σκεπτόμενοι για το ποδόσφαιρο οφείλουμε να συνδράμουμε στην ανάδειξη και το έργο του για ένα καλύτερο αύριο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, απαλλαγμένο από κάθε λογής νταραβερτζήδες και άλλα ύποπτα στοιχεία.

Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Όσοι δεν το κατάλαβαν, θα το καταλάβουν τώρα. Ολοι ενωμένοι προχωράμε μπροστά.

Trending