Connect with us
Advertisement

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Απειλεί το κανόνι με 1.90

Απειλεί το «κανόνι» με 1.90

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για τον τελικό του UEFA Champions League και καταλήγει σε ένα ειδικό με αξία και 1.90.

Προγνωστικά: Το ματς της σεζόν στο Λονδίνο

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το σχετικά εύκολο και γρήγορο ταμείο της χθεσινής στήλης, σήμερα γράφουμε για τον τελικό του Champions League και το μεγάλο παιχνίδι του «Wembley». Πάμε να δούμε μαζί αναλυτικά τις αποδόσεις και τις αγορές για τον μεγάλο τελικό στα προγνωστικά.

Η σεζόν τελειώνει με το μεγάλο ματς στην πρωτεύουσα της Αγγλίας και στο μακράν πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο στο πλανήτη, το Wembley. Η τυπικά γηπεδούχοι της Ντόρτμουντ απέναντι στη τεράστια Ρεάλ Μαδρίτης, ένα παιχνίδι με φοβερό υπόβαθρο και τρομερό background, δύο διαφορετικοί κόσμοι, ένας κοινός στόχος, το μεγάλο τρόπαιο. Η αλήθεια είναι πως και οι ομάδες φέτος διαφέρουν αρκετά.

Οι Βεστφαλοί παίζουν άμυνα, στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό εκεί και χτυπάνε αλύπητα στην κόντρα επίθεση διαθέτοντας εξαιρετικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά ενώ και στα μετόπισθεν εμφανίζονται σοβαροί. Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Αντσελότι σαφέστατα αμυντικά μοιάζει βελτιωμένη από πέρυσι αλλά έφτασε έως εδώ αντιμετωπίζοντας ομάδες που παίζουν με επιθετική φιλοσοφία. Πρώτη φορά αντιμετωπίζει ένα καθαρά αμυντικό σύνολο, το οποίο αναμένεται να κουμπώσει πάνω στους αστέρες της και η αλήθεια είναι πως δεν ματσάρει καλά με τις κλειστές άμυνες αλλά και μπορεί να βρεθούν κενά στη μετάβαση όπως ακριβώς βρήκε η Μπάγερν.

Το παιχνίδι είναι ο ορισμός του no bet στα σημεία, εξάλλου άμα θυμάστε έχουμε ήδη κατάκτηση την Ντόρτμουντ σε ένα μακροχρόνιο άρθρο. Αυτό που αξίζει είναι το ποντάρισμα σε ειδικά παικτών και στου Φούλγκουγκ. Ο Γερμανός επιθετικός άμα βρει χώρο θα σουτάρει και θα επιχειρήσει σουτ, ενδεχομένως να σκοράρει κιόλας. Το 1.90 που προσφέρεται είναι μεγάλο και αξίζει μία ζαριά.

 

Ειδικό
22:00

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Φούλγκρουγκ over 0,5 σουτ στην εστία

1.90
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Περισσότερα

Click to comment

Trending