Connect with us
Advertisement

SUPERLEAGUE

Τα βλέμματα στην… μητέρα των μαχών!

 Ένα ντέρμπι “αιωνίων”. 

Από τα… μπράντεφερ του ελληνικού ποδοσφαίρου, λαμβάνει χώρα σήμερα (25/2) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Σήμερα Σάββατο λοιπόν, συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, με το ντέρμπι να τραβά όλα τα φώτα πάνω του.

Το πρόγραμμα της ημέρας, περιλαμβάνει τρεις αναμετρήσεις για την 24η αγωνιστική της Super League, ωστόσο το ντέρμπι “αιωνίων” βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί (20:30) τον Παναθηναϊκό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Σε μία περίοδο που το πρωτάθλημα έχει πάρει… φωτιά, οι δύο ομάδες διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους, έχοντας ισχυρά κίνητρα για τη νίκη.

Οι “ερυθρόλευκοι”, που νίκησαν τελευταία φορά τους “πράσινους” τον Απρίλιο του 2021, καλούνται να πάρουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι του Big-4 φέτος και να πλησιάσουν σε απόσταση δύο βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως έχει ανακάμψει και να αποκομίσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να παραμείνει πρωτοπόρος.

Ο Μίτσελ κράτησε κλειστά τα… χαρτιά του και δεν ανακοίνωσε αποστολή για το εν λόγω παιχνίδι. Στον αντίποδα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Βέρμπιτς (22 συμμ, 3 γκολ), αλλά επέστρεψαν οι Κλεϊνχέισλερ (4 συμμ, 1 γκολ) και Μάγκνουσον (14 συμμ, 1 γκολ).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η ΑΕΚ υποδέχεται (17:30) τον Αστέρα Τρίπολης στην “OPAP Arena”, έτσι ώστε να διατηρήσει απροσπέλαστη την έδρα της και να φτάσει σε απόσταση ενός βαθμού από την πρώτη θέση. Οι Αρκάδες έχουν χάσει την κούρσα για τα playoffs, ωστόσο βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, έχοντας βάλει δύσκολα σε Παναθηναϊκό (1-0 νίκη) και ΠΑΟΚ (2-2). Ο “δικέφαλος του βορρά”, μάλιστα, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλοντας να εκμεταλλευτεί τη νίκη που αποκόμισε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να δώσει συνέχεια στα τρίποντα για να παραμείνει κοντά στις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής:

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου

20:00 Βόλος – Λαμία 1:1

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου

17:30 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης
19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
20:30 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου

16:00 Ιωνικός – ΟΦΗ
16:00 Λεβαδειακός – Παναιτωλικός
19:30 Άρης – Ατρόμητος

 

Περισσότερα

Click to comment

Trending