Connect with us
Advertisement

ΒΟΛΟΣ

Περιμένουν Γκόμεζ και μεταγραφές

Μετά τις 24/6 η άφιξη του Ισπανού τεχνικού στον Βόλο 

Λίγες μέρες ακόμα και ο νέος προπονητής της ομάδας του Βόλου, ο Ισπανός Χοακίν Γκόμεζ έρχεται στην πόλη μας για να πιάσει δουλειά.

Ο Γκόμεζ αναμένεται στον Βόλο μετά τις 24/6 και λίγο πριν από την επίσημη “πρώτη” της Βολιώτικης ομάδας, που μέχρι τότε θα πρέπει να τρέξει και τον σχεδιασμό της.

Οι άνθρωποι της κυανέρυθρης ομάδας είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον Ισπανό τεχνικό όσον αφορά τις μεταγραφές και γίνονται κινήσεις.

Είναι γνωστό ότι ο Βόλος θα “χτιστεί” σχεδόν από την αρχή, αφού θα γίνουν πολλές (και καλές) προσθήκες.

Όσο για τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από την στιγμή που τα συμβόλαιά τους έχουν ολοκληρωθεί, Σιέλης και Λούνα πρέπει να θεωρούνται παρελθόν, ενώ ο Καλογερόπουλος μάλλον θα συνεχίσει να φορά τα κυανέρυθρα του Βόλου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μύγα, όπως και για τους Κόβακς, Σιαμπάνη, Παπαδόπουλο, Τάχατο, Ασλανίδη, Τσοκάνη, Ντε Καμπς, Κόμπα και Γκλάβτσιτς.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Βόλο να θέλει και τον Γκαρσία που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του και είναι σε διαπραγματεύσεις μαζί του.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει τεθεί επί τάπητος και οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι προσεκτικές, έτσι ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού.

Όπως τονίσαμε η προετοιμασία της ομάδας θα πραγματοποιηθεί στην Περούτζια της Ιταλίας και γενικά το κλίμα δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό “προβληματικό” καλοκαίρι…

 

Trending